Dziękuję, smakowało

Kod: Zaznacz cały
97W4G-P2PLG-G3DG9
59VIJ-VMQKM-VE5YB
I3MKA-ID4JM-FA74L
H678P-YMABF-Z6YVF
2MNQ7-K7RL2-WGQZE
2G4F4-B68N3-5FVZE
Wiele kodów nie działa, koledze za 20 zadziałał mi za 1 razem.Maikeru pisze: Uwaga!: jeśli chodzi o darmowego Thiefa,kody które dają zniżke już nie działaja na Amazonie,sam przed chwilą sprawdziłem(są kody,ale po wpisaniu ich przy promoci cały czas wywala błąd,że jest nie działąjący,a ja tak nie miałem wcześniej(godzine temu))zatem chyba promocja się skończyła(niech ktoś sprawdzi jeśli chce
U mnie zadziałało - adres w amazon ustawiony na usa.Maikeru pisze: Uwaga!: jeśli chodzi o darmowego Thiefa,kody które dają zniżke już nie działaja na Amazonie,sam przed chwilą sprawdziłem(są kody,ale po wpisaniu ich przy promoci cały czas wywala błąd,że jest nie działąjący,a ja tak nie miałem wcześniej(godzine temu))zatem chyba promocja się skończyła(niech ktoś sprawdzi jeśli chce
Może za dużo razy kupowałem xDxippon pisze:U mnie zadziałało - adres w amazon ustawiony na usa.Maikeru pisze: Uwaga!: jeśli chodzi o darmowego Thiefa,kody które dają zniżke już nie działaja na Amazonie,sam przed chwilą sprawdziłem(są kody,ale po wpisaniu ich przy promoci cały czas wywala błąd,że jest nie działąjący,a ja tak nie miałem wcześniej(godzine temu))zatem chyba promocja się skończyła(niech ktoś sprawdzi jeśli chce