Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Thief
""
PC Download: $6.99
Promotion Applied: -$6.99
Total Before Tax: $0.00
Estimated Tax: $0.00
Order total: $0.00
Your download will be ready after you place your order.""
Ogarnia ktoś to ? aktywowany kod itd ale mam na szaro napis "place your order" i nie moge kliknąć w to by przeszlo da kolejną strone. Miał ktoś takie coś ?
""
PC Download: $6.99
Promotion Applied: -$6.99
Total Before Tax: $0.00
Estimated Tax: $0.00
Order total: $0.00
Your download will be ready after you place your order.""
Ogarnia ktoś to ? aktywowany kod itd ale mam na szaro napis "place your order" i nie moge kliknąć w to by przeszlo da kolejną strone. Miał ktoś takie coś ?
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
@doublexrossed
sam zrobiłem oczy po przeczytaniu "nie działa bo trzeba go aktywować na amerykańskim koncie amazon" i myślałem, że jestem głupi:)
Próbuj dalej, mi 35 kod zadziałał dobrze, musiałem oszukać system i dodawać cyfry do mojego e-maila.

Próbuj dalej, mi 35 kod zadziałał dobrze, musiałem oszukać system i dodawać cyfry do mojego e-maila.
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
"moj kod promocyjny na Thiefa, dla mnie nie działa może ktoś będzie miał więcej szczęścia."
Sam napisał że mu nie działa, chciałem pomóc...
Fajnie że dał klucze i dzięki za to, ale po co od razu taka ironia.
Sam napisał że mu nie działa, chciałem pomóc...
Fajnie że dał klucze i dzięki za to, ale po co od razu taka ironia.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
U mnie kod na Thief'a zadziałał dopiero, gdy przy zamówieniu zmieniłem IP na US (przez HideIP), ale nie wiem, czy to kwestia geolokalizacji, czy po prostu zadziałał mi ten ostatni z kodów (wcześniej wygenerowałem kilka i żaden nie był "valid")
Witam. Oddam 4x gift Dead Island: Epidemic. Chętni pisać na steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198049633032/
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.