Potwierdzam, po około dwudziestu razach pojawił się kodzik;)
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 22 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Gra którą oferujesz była w humble origin bundle.
- Discord: #7239
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Gra którą oferujesz wczoraj ludzie tutaj rozdawali za darmo a na naszym targu jest po 1zł a czasami po 0,50zł...
Kat pisze: Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin KeySpoiler:pokaż
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Gra którą oferujesz jest rozdawana często za darmo bo nikt nie chce jej kupić, skoro każdy posiada z 5 kopii.
Kod z Amazonu szybciutko doszedł, teraz tylko pytanie, po co dopisałem sobie tę grę skoro i tak w nią na pewno nigdy nie zagram?
W każdym razie dzięki za info
Kod z Amazonu szybciutko doszedł, teraz tylko pytanie, po co dopisałem sobie tę grę skoro i tak w nią na pewno nigdy nie zagram?

Dzięki Katarzyna! Zdążyłem niepotrzebnie wylać łzy
Działa. Chociaż gości spamujących czy to darmowym Thiefem, czy dlc ze Snipera itp. nadal potępiam. Pozdro dla wszystkich Thiefów

- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
spokojnie, tutaj tak już jest i realna wartość gier w złotówkach nie ma znaczenia

- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Mam 23 kupony zniżkowe do oddania, na steamie, więc jak ktoś chciałby jakiś wykorzystać, to zapraszam via steam :]
Tutaj można je oblukać (mam nadzieję):
http://steamcommunity.com/id/tomha76/inventory/#753_3
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Nie można :/ Przynajmniej JA nie mogę.TomHa pisze: Mam 23 kupony zniżkowe do oddania, na steamie, więc jak ktoś chciałby jakiś wykorzystać, to zapraszam via steam :]
Ostatnio zmieniony 20 lut 2014, o 12:13 przez Łaps, łącznie zmieniany 1 raz.