Spotify Premium na 60 dni za darmo dla użytkowników PayPal'a

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

Od dziś do 28 lutego można skorzystać z promocji na Spotify Premium.
Niestety oferta jest tylko dla użytkowników PayPala
https://www.spotify.com/pl/paypal/?utm_ ... 03-12439-0
Oferta tylko i wyłącznie dla nowych użytkowników
Ci użytkownicy podziękowali kwmaster za ten post:
jeti
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

To nie jest dla nowych. Dostałem email z PP z linkiem (mam konto od kilku lat). Mam też konto na Spotify. Kliknąłem w link z PP i sobie wykupiłem ... a co tam ;) tylko przed upływem 60 dni trzeba będzie zrezygnować, jeżeli nie chce się płacić później 20 zł/mc.
@Edit
To źle zrozumiałem :)
Ostatnio zmieniony 14 lut 2014, o 16:18 przez vattax, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Chodziło mi o Spotify ci którzy korzystali już za darmowego premium nie mogą wziąć udziału.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Deezer był szybszy :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Kontakt:

Spotify ma jednak troszkę lepszą jakość. Deezer za to pozwolił skorzystać ze swojej promocji użytkownikom, którzy wcześniej mieli premium. Cena po tych 3 miesiącach też będzie niższa - 9.99 za najwyższy pakiet w Deezerze. Powrót do Spotify odłożę na lepsze czasy :).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Ja wracam od razu jak skończy się to premium za złotówkę. Spotify dostanie ode mnie dychę miesięcznie za Unlimited.
Deezer ma słaby interfejs, trochę mniej utworów, mniej stabilnie działa. No i spotify ma swoją aplikację, co przebija przeglądarkowego deezera.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

compas1010 pisze: Deezer ma słaby interfejs
Zgadzam się.
compas1010 pisze: trochę mniej utworów
Ogólna baza utworów jest większa w Deezerze. Zdarzyło mi się częściej znaleźć coś w Deezerze czego w Spotify nie było ale to chyba zależy głównie od słuchanej muzyki. W obu serwisach przeszkadza mi praktycznie brak japońskiej muzyki :).
compas1010 pisze: No i spotify ma swoją aplikację, co przebija przeglądarkowego deezera.
Deezer też ma własną aplikację, tyle, że na Win8, która o dziwo lepiej u mnie działa niż przeglądarkowa wersja.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

nigihayami pisze:

Ogólna baza utworów jest większa w Deezerze.
W moim przypadku, zaimportowałem po prostu ze spotify moją playlistę ze wszystkim i kilka piosenek było nieaktywnych ;)
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

co to jest to spotipy i do czego sluzy? tak samo deezer?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Spotify,Deezer,Wimp,Rdio to serwisy streamujące muzykę inaczej mówiąc dzięki tym serwisom możesz legalnie słuchać muzyki z każdego miejsca na ziemi. Wiadomo ponad połowa Polaków słucha muzyki z youtube'a lub ściąga z zatoki ale nie dość że korzystanie z tych serwisów jest wygodne to jeszcze czasem mają swoje exclusive'y dla przykładu deezer praktycznie co tydzień ma jakąś płytę tydzień przed premierą sklepową.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

compas1010 pisze: Ja wracam od razu jak skończy się to premium za złotówkę. Spotify dostanie ode mnie dychę miesięcznie za Unlimited.
Z tego co się orientuję to Unlimited już od dłuższego czasu nie ma, tylko zwykły i premium, za co zrobili darmowe na tablety i komórkę. Co prawda, gdzieniegdzie pisali, że Ci co mieli Unlimited dalej mogli go kontynuować, ale nie wiem dokładnie jak z tym było.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

Trzeba mieć podpiętą kartę do PP, żeby skorzystać z tej promocji?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Klaymen pisze: Trzeba mieć podpiętą kartę do PP, żeby skorzystać z tej promocji?
Prawdopodobnie tak, bo zobowiązanie jest kredytujące. Tzn, jeśli się nie zrezygnuje to co mc sami ściągają chajs, a nie widzę takiej opcji, jeśli nie ma karty. No bo jak walczyć z kontem bez środków. (Ale wypowiadam się z punktu widzenia człowieka, który kartę podpiętą ma i Spotify bierze mamonę bez zarzutu :trollface: )
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Klaymen pisze: Trzeba mieć podpiętą kartę do PP, żeby skorzystać z tej promocji?
Wymagany jest numer karty (dane) przy zamawianiu (zdecydowaniu się na to promo). W zasadzie to nawet nie jest transakcja, którą znamy z płatności przez PP, bo wykonujemy ją z poziomu strony Spotify a i potwierdzenie transakcji otrzymujemy od Spotify.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

dużo neta potrzebuje taka mobilna apka? (mam na myśli mój miesięczny pakiet 300mb)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Zależy w jakiej jakości ustawisz streaming. Są bodajże 3 stopnie do wyboru. Na najwyższym pakiet 500MB poleciał mi w mniej więcej 3 godziny słuchania :).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Kontakt:

DirtyMac pisze: dużo neta potrzebuje taka mobilna apka? (mam na myśli mój miesięczny pakiet 300mb)
nigihayami pisze: Zależy w jakiej jakości ustawisz streaming. Są bodajże 3 stopnie do wyboru. Na najwyższym pakiet 500MB poleciał mi w mniej więcej 3 godziny słuchania :).
Na najniższym też nie ma szans żeby Ci 300 MB wystarczyło. Sorry Batory, no chyba, że będziesz słuchał w kółko jednej płyty. Wtedy tak. Ale jak się chce jakoś wygodnie używać to warto mieć więcej.

Ale pamiętaj, że jeśli kupić premium to wtedy będziesz mógł słuchać muzyki online jeśli tylko wcześniej ją ściągniesz i zapiszesz u siebie na telefonie, powiedzmy korzystając z domowego Wi-fi.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Pytanie mam mógłby ktoś zrobić konto z tymi 60 dniami za darmo i mi je dać bo mi nie chcę się zrobić
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

5zł,2 piwa i ci zrobię.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Mogę dać klucz do wildstara beta