Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
@DJSurprise
Wiem, wiem, też go mam
Jestem starym wyjadaczem humbli, od Frozen Synapse Humble Bundle 
Humble znów robi powtórkę, aczkolwiek przynajmniej jest coś nowego.
Chociaż nie przepadam za tymi gatunkami, będzie w co pograć jak mi się inne gry znudzą.
Wiem, wiem, też go mam

Humble znów robi powtórkę, aczkolwiek przynajmniej jest coś nowego.
Chociaż nie przepadam za tymi gatunkami, będzie w co pograć jak mi się inne gry znudzą.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
Visual Novelki (polecam Saya no Uta xD), jak i gry typu Dear Esther albo To the Moon to też gry, gdyż gra komputerowa to rodzaj oprogramowania komputerowego przeznaczonego do celów rozrywkowych bądź edukacyjnych (rozrywka interaktywna). Tak samo, jak The Walking Dead, czy Wolf Among Us. Daje rozrywkę? Daje xD
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Jest o tym w innym temacie, ale warto tutaj też to napisać. HB wczoraj udostępniło wiadomość, że dodało funty i euro do Humble Store. Jednocześnie Humble Bundle, Weekly i widgety na stronach twórców nadal będą miały jedną międzynarodową cenę w dolarach.
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
I tak mało osób pewnie korzystało ze store. Przynajmniej w bundlach zostają przy jednej walucie, groupees również, nie to co bundlestars, który się bawi walutami w zależności od regionu, nie mówiąc już o vat :p
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Bundlestars jest zarejestrowany w EU więc musi rozliczać VAT. Groupees i HB tą firmy amerykańskie. Co do zmiany waluty w HB Store. Ceny zostały na podobnym poziomie - 9.99$ zmieniło się na 7.49€, Amnesia kosztuje 20$ w widgecie, natomiast w sklepie 14.99€.
Ale jako, że jesteśmy w europie i jesteśmy członkami Unii Europejskiej mamy euro tak samo jest na steamie tylko GMG sobie funty wymyśliło dla nas.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Z tego co wyczytałem to Banished będzie można kupić na stronie producenta przez widżet Humble Store, a te mają mieć ceny w dolarach. Zobaczymy wieczorem jak to będzie wyglądało.