IndieGala January HH - lista opłaconych bundli

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Dostałem odpowiedź z IndieGala. Napisali mi, że nie zarejestrowali żadnych kupionych bundli pod moim adresem e-mail (co jest prawdą), proszą o weryfikację adresu z którego były kupowane, bo być może popełniłem jakiś błąd. Proszą także o adres e-mail konta paypal z którego dokonywałem zakupów :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Ja jeszcze nie dostałem, nie wiem czy było wysyłane, czy nie, dałem na wszelki wypadek resend, zobaczymy czy przyjdzie czy nie, bo na razie nic nie ma, a używam programu do odbioru e-maili.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

RedEvil pisze: Ja jeszcze nie dostałem, nie wiem czy było wysyłane, czy nie, dałem na wszelki wypadek resend, zobaczymy czy przyjdzie czy nie, bo na razie nic nie ma, a używam programu do odbioru e-maili.
Wejdź na pocztę przez www i sprawdź folder spam. U mnie nie byłeś, ale skoro nawet resend ci nie przychodzi to znaczy, że poczta zalicza maile od IG do spamu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Nie mam nic w spamie, bo mam nazywane e-maile jako {Spam}. Zresztą najnowsze z Indie , są tylko o odblokowaniu gry i promocji gier Nordic.
Sprawdziłem na stronie, bo korzystam z Mozilla Thunderbird, zawsze tak robię jak coś nie przychodzi, zresztą mam nawet link do swojego profilu, gdzie zanim zacząłem składać się na HH, to kupiłem kilka bundli. Nigdy nie było problemów z giftami, z zakupem na Indie Gali.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

A czytałeś poprzednie posty? Wiesz, że masz pocztę na wp, to nawet przez myśl nie przeszło, że to może być problem przy tej edycji gali skoro już dwie osoby miały z tym kłopot? Wysyłam ręcznie link na PW.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

WAŻNA INFORMACJA

Jeśli masz pocztę w serwisie wirtualna polska - sprawdź ustawienia filtrów spamu BEZPOŚREDNIO NA STRONIE WP oraz dokładnie przejrzyj folder spam - generalnie wp ma pokopane filtry i już kilku forumowiczom" zjadła" maile wysyłane bezpośrednio przez IndieGalę - zarówno te z giftem jak i te wysyłane przez formularz lost keys - jeśli w żaden sposób (ani w spamie ani przez opcje lost keys) nie jesteście w stanie odzyskać linka do swojego giftu - poczekajcie 24h a następnie, jeśli wciąż automat go nie będzie wysyłał - piszcie bezpośrednio do starego. A co staremu napisać?

Temat:

Kod: Zaznacz cały

IG January
Treść:

Kod: Zaznacz cały

Nie dostałem linka do giftu na mail z wp: [tu wkleić swój email] pomimo przeszukania spamu oraz użycia opcji resend keys. Proszę o wysłanie linka ręcznie.

Pozdrawiam,
PS. taka dywersja odemnie - zmieńcie mail na oferowany przez jakiś inny serwis - sam posiadam konta mailowe na kilku serwisach (w tym wp) i ten z wirtualnej polski jak dotąd sprawuje się najgorzej...
Zablokowany