Łowcy Gier - jak tu trafiliście?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Na łowców trafiłem dzięki poradnikom dotyczącym kart i steamgifts. Jednak przeczytałem je i zapomniałem o serwisie. Po jakimś dłuższym czasie niepowodzeń na sg zacząłem googlować jak idzie innym ludziom i wujek zaprowadził mnie na to właśnie forum. Przy okazji znalazłem kilka ciekawych info odnośnie m.in. bundli i stwierdziłem, że strona przyda się jeszcze w przyszłości 

Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, o 14:57 przez arratres, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
google
Kupiłem parę gier za grosze na cdp.pl i stwierdziłem, że musi istnieć w necie strona porządkująca i informująca o aktualnych promocjach. I proszę, okazało się, że mamy prężnie działającą społeczność lokalną.
Kupiłem parę gier za grosze na cdp.pl i stwierdziłem, że musi istnieć w necie strona porządkująca i informująca o aktualnych promocjach. I proszę, okazało się, że mamy prężnie działającą społeczność lokalną.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 25 razy
- Kontakt:
Moja historia jest chyba unikalna.
Zrobiłem pierwszego giveaway'a na steamgifts, przeglądałem sobie komentarze i trafiłem na komentarz grzeszabrze
No i oczywiście zostałem na dłużej
Zrobiłem pierwszego giveaway'a na steamgifts, przeglądałem sobie komentarze i trafiłem na komentarz grzeszabrze
Sprawdziłem jego profil i zauważyłem ciekawą polską grupę. Obejrzałem stronę i forum , no i okazało się, że to coś czego szukałem. Wcześniej znałem tylko amerykańską stronę z ofertami bundli.dziękiPolacy pozdrawiają Ciebie
No i oczywiście zostałem na dłużej
Trafiłem tu dzięki adminowi.