Najbardziej oczekiwane gry 2014 roku wg. Łowców
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Muszę przyznać że zainteresowaliście mnie tym tytułem. Poszukam jakiegoś contentu na jego temat. Niestety trochę czuję się zawiedziony tym że nie można uzyskać niższej ceny dla Edycji Kolekcjonerskiej Dark Souls II tym bardziej że na Borderlands 2 Vault Hunters Edition zniżka obowiązywała. Mimo to ją kupie ze względu na sentyment do pierwszej części i bardzo atrakcyjną zawartość zestawu.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Tak na prawdę to wielkie tytuły AAA mi się przejadły. Cały czas odcinanie kuponów, powielanie schematów lub żerowanie na nostalgii trochę starszych graczy, dlatego zagłosowałem na Hotline Miami 2, którego pierwsza część wciągnęła mnie bardziej jak Dark Souls czy Tomb Raider, w które aktualnie grywałem.
- Kontakt:
Zdecydowanie najbardziej czekam na Mass Effect 4. Liczę na podmuch świeżości, zarówno od strony fabularnej, jak i graficznej. Mam nadzieję, że mnie zaskoczą, a jeśli zapowiedzi będą dobre, pewnie zamówię pre-order. Czekam też na "Wieśka", ekipa "Redów" ma bardzo wysokie ambicje, ciekawe czy wskoczą poziom wyżej. Oby. Chociaż i tak największym sprawdzianem dla nich będzie Cyberpunk 2077.
- Kontakt:
Najbardziej czekam na Wiedźmina 3, jestem bardzo ciekawy co im wyjdzie z tą grą i jak zakończy się historia Geralta. Poza tym miło byłoby zagrać w Mass Effecta 4 ale mam duże obawy co do tej produkcji, a konkretnie jej fabuły. Ciężko będzie przebić Sheparda, a nawet jeżeli zrobią kolejną tak dobrą postać to wciąż pozostaje kwestia umiejscowienia historii.
Zdecydowanie jest to Wiedźmin 3 ale spore nadzieje mam też wobec mocno opóźnionego Watch Dogs. A może FIFA 15 na PC coś dobrego przyniesie.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2014, o 23:28 przez boskid, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Shadow of Mordor nie powinno być na liście ?
https://www.youtube.com/watch?v=fpRXiyIvvX4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Dużo więcej gier powinno być na liście ale kto by nadąrzył to czytaćwarhameron pisze: Shadow of Mordor nie powinno być na liście ?

Najbardziej oczekuję wiedźmina i watch dogs.
Ja zagłosowałem na Dark souls 2, później dopiero zobaczyłem Pilars of Eternity na które przynajmniej równie mocno wyczekuje. Może nawet PoE wygrałoby, ale narazie zbyt mało wiadomo o te grze. Wszyscy chcemy godnego następce Baldursa, no nie?