Fajne darmowe gry?
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
Jakiś tydzień temu wyszedł The Dark Mod 2.0
http://www.thedarkmod.com/main/
Co to jest? Kiedyś to był mod do Doom3, zmieniający go w Thiefa.
Teraz nie jest D3 wymagany.
Polecam, masa ciekawych misji.
Nie kupujcie Thiefa4, bo to kiła będzie.
http://www.thedarkmod.com/main/
Co to jest? Kiedyś to był mod do Doom3, zmieniający go w Thiefa.
Teraz nie jest D3 wymagany.
Polecam, masa ciekawych misji.
Nie kupujcie Thiefa4, bo to kiła będzie.
Godne polecenia jest zdecydowanie Path of Exile - jeżeli lubicie hash'n'slash, to definitywnie musicie chociaż spróbować tą grę. Co ważne, oprócz tego, że jest darmowa, nie jest również p2w, wszystkie rzeczy, za mikrotransakcję służą jedynie w celach kosmetycznych
A jeżeli macie jeszcze kogoś, z kim będziecie mogli pograć w to w kooperakcji, to już w ogóle bajka!

Z darmowych gier jest dobrze zagrać w jakieś kulki online, mario, karty itp.
Np. na kurnik.pl, gryna2.info, miniclip, czy kulki.info.
Instalowane na komputerze świetnie się sprawdzją te w modelu freemium - typu League Of Legends, World of Tanks. Płacisz tylko w momencie kiedy chcesz kupić nadzwyczajne możliwości.
Np. na kurnik.pl, gryna2.info, miniclip, czy kulki.info.
Instalowane na komputerze świetnie się sprawdzją te w modelu freemium - typu League Of Legends, World of Tanks. Płacisz tylko w momencie kiedy chcesz kupić nadzwyczajne możliwości.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2014, o 20:12 przez smoczek, łącznie zmieniany 2 razy.
TF2, DoC, pamiętam, że kiedyś dało się dostać pierwsze C&C i Red Alert za darmo.
Od siebie polecam : Neverwinter'a Online, TF2, LoL'a, Ghost Recon Online. Masa tego jest.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 25 razy
- Kontakt:
Ja polecam osobiście TF2, wiele kolegów też gra w Trackmania Nations Forever po LANie na wykładach.
Z gier bez instalacji to oczywiście dla klasycznych gier kurnik.pl, dla lepszej jakości flaserówek miniclip, kiedyś godziny spędziłem nad MotherLoad naprawdę polecam
Z gier bez instalacji to oczywiście dla klasycznych gier kurnik.pl, dla lepszej jakości flaserówek miniclip, kiedyś godziny spędziłem nad MotherLoad naprawdę polecam
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Dalej się da, bo to nie była tymczasowa oferta.
Command & Conquer
Red Alert
Tiberian Sun
Oprócz tego za darmo można było ściągnąć też inne tytuły, w większości oficjalne linki już nie działają, ale gry dalej są dostępne w różnych innych serwisach
Area 51
Death Rally
Dink Smallwood HD
The Elder Scrolls: Arena
The Elder Scrolls: Daggerfall
Grand Theft Auto
Grand Theft Auto 2
Ground Control
Psi-Ops: Mindgate Conspiracy (zawiera reklamy)
Seven Kingdoms Ancient Adversaries oraz w wersji na Desurę
The Suffering
S.W.I.N.E.
Starsiege: Tribes
Tribes 2
Path of Exile i World of Tanks ( choć to darmowe jest tylko połowicznie, im dalej się w to zabrnie to trzeba już trochę kasy jednak zainwestować)
Często pojawia się Path of Exile i ja również polecam tą gre. Ile to nocek zarwaliśmy z kolegami jak jeszcze gra była w fazie closed beta. Dniami się filowało na forum aby wyrwać kod. Z darmowych mogę jeszcze polecić Duel of Champions, bardzo sympatyczna karcianka na którą (jak dotychczas) nie trzeba wydawać prawdziwych pieniędzy aby kupować dodatkowe pakiety kart w grze (oczywiście jak się wyda parę złotówek to szybciej się je zdobywa ale jak ktoś ceni sobie każdy grosik to wystarczy zaliczać "osiągnięcia" w grze oraz logować się codziennie do gry aby otrzymywać zasoby standardowe "złoto" jak i premium "pieczęci")
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:

więcej info: http://store.steampowered.com/app/261820/
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
Przeszedłem i faktycznie gra tylko na 2 godzinki ale napiszę jedno - czekam na kolejne części (akty)Armin pisze:Nie wiem czy fajna bo dopiero ściągam ale od dwóch dni można w nią zagrać na steamie za darmo, z tego co piszą na społeczności to gra na około 2 godzinki.
więcej info: http://store.steampowered.com/app/261820/

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ja nie będę oryginalny i też polecę Path of Exile, naprawdę świetna gra i według mnie aktualnie najlepszy hack'n'slash na rynku. W Diablo 3 nie pograłem nawet 10 godzin a wydałem na nie ~150zł, a w PoE przegrałem już 24 godziny i bawię się świetnie. Rzadko spotyka się grę F2P w której naprawdę nie liczy się to czy wydasz cokolwiek na grę czy nie.