Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
BTW: Z tego co widzę rozdawane są tu kody na Thief'a, ale w moim mailu od GMG jest napisane:
"This voucher will work for you, and only you - so don't go sharing it!". Jeśli jest to prawda i kod działa tylko na to konto, na które przyszedł mail to nie ma sensu go tutaj rozdawać.
Niektóre działaja, niektóre już wykorzystane, nie mam ochoty dawac na steamgifts po tym, jak mi cofneli cotributora, to wale wprost
Kto pierwszy ten lepszy 
pirates of black cove ITFXI-B5HEG-N0H2Q
enclave 2W3Y0-F7DJ5-Q0Q0H
Commander: Conquest of the Americas Gold Steam Key: TLBTN-CFQXW-43XBZ
WWIII: Black Gold Steam Key: 42A0L-3ILAZ-FCJ8K
KnightShift Steam Key: ZCPJT-G74YG-KFB72
East India Company Gold Steam Key: JPQNC-RVDQW-0M6NR
WWII Panzer Claws 1 & 2 Steam Key: XPRBW-ELD86-2HKD2
Clutch Steam Key: PQCLR-D2JRC-N3N05
Death Track: Resurrection Steam Key: IVZYX-T5QY5-JFXMB
King's Bounty: The Legend Steam Key: NYNEM-IRTHA-3JI3V
XIII Century: Gold Steam Key: HZQ53-Y3F7F-L8EJL
Men of War Steam Key: T5L4T-AEN6Y-FNYNZ
Death to Spies: Gold Steam Key: T3LDC-5GIC5-3BILK

pirates of black cove ITFXI-B5HEG-N0H2Q
enclave 2W3Y0-F7DJ5-Q0Q0H
Commander: Conquest of the Americas Gold Steam Key: TLBTN-CFQXW-43XBZ
WWIII: Black Gold Steam Key: 42A0L-3ILAZ-FCJ8K
KnightShift Steam Key: ZCPJT-G74YG-KFB72
East India Company Gold Steam Key: JPQNC-RVDQW-0M6NR
WWII Panzer Claws 1 & 2 Steam Key: XPRBW-ELD86-2HKD2
Clutch Steam Key: PQCLR-D2JRC-N3N05
Death Track: Resurrection Steam Key: IVZYX-T5QY5-JFXMB
King's Bounty: The Legend Steam Key: NYNEM-IRTHA-3JI3V
XIII Century: Gold Steam Key: HZQ53-Y3F7F-L8EJL
Men of War Steam Key: T5L4T-AEN6Y-FNYNZ
Death to Spies: Gold Steam Key: T3LDC-5GIC5-3BILK
Już wszystko wzięte, znowu nie zdążyłem
ale dzięki

- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
To i ja oddam swoje KUPONY!!!:D
Wybaczcie, ale mam tego trochę, więc osoby zainteresowane zapraszam na mój steam
Wybaczcie, ale mam tego trochę, więc osoby zainteresowane zapraszam na mój steam

KUPONY!!!! 

Ostatnio zmieniony 17 sty 2014, o 19:55 przez TomHa, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawngate 7525-EKXW-CZLY-NTNX - do bety jak ktoś chce
Zobacz, czy nie masz gdzieś spacji, albo nie skopiowałeś czegoś dodatkowo, albo może już nie aktywny, bo leży kilka dni u mnie i się marnuje.
/edit.
Jak coś to nie jest kod na STEAM.
/edit.
Jak coś to nie jest kod na STEAM.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2014, o 20:54 przez tentypCamson, łącznie zmieniany 1 raz.