8 miesięcy na sg
26 wygranych
6 rozdanych
niecałe 3k losowań
Steamgifts.com - wasze wygrane oraz punkty "contribution"
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Trochę ponad 2 tygodnie od założenia konta:
Giveaways Entered: 341;
Gifts Won: 1 (Brutal Legend, "zapisałam się" do losowania jakieś pół minuty przed zakończeniem - ot, całkiem miły prezent o poranku 24 grudnia:);
Estimated Wins: 0.46;
Value: $59.97.
Giveaways Entered: 341;
Gifts Won: 1 (Brutal Legend, "zapisałam się" do losowania jakieś pół minuty przed zakończeniem - ot, całkiem miły prezent o poranku 24 grudnia:);
Estimated Wins: 0.46;
Value: $59.97.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Muszę się pochwalić, w końcu udało mi się wygrać coś niebundlowego, a mianowicie Quantum Conundrum na publicu i Fable TLC na grupowym. Jestem bardzo zadowolony, bo w QC chciałem zagrać już od dawna, ale jak na złość nie trafiło do bundla. W Fable TLC jeszcze nigdy nie grałem, podobno niezłe i niezbyt długie, więc będzie jak znalazł na tzw. ferie zimowe.
Zarejestrowałem się na SG, jak był giveaway Dwarfs. Poza nimi udało mi się zgarnąć Arena Wars 2 ;>
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Na razie nie ma się czym chwalić 
Registered ---> 3 weeks ago
Giveaways Entered ---> 141
Gifts Won ---> 1
Estimated Wins ---> 0.58
Comments ---> 148
Received ---> 4
Value (?) ---> $30.00
...a wygrałem dzięki łowcom oczywiście- dziękuję!

Registered ---> 3 weeks ago
Giveaways Entered ---> 141
Gifts Won ---> 1
Estimated Wins ---> 0.58
Comments ---> 148
Received ---> 4
Value (?) ---> $30.00
...a wygrałem dzięki łowcom oczywiście- dziękuję!

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Registered ---> 1 year ago
Giveaways Entered ---> 6,335
Gifts Won ---> 12
Estimated Wins ---> 10.93
Comments ---> 176
Percent Received by Users ---> 100%
Awaiting Feedback ---> 0
Not Received ---> 0
Received ---> 12