Warhammer 40K: Dawn of War II a GFWL
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Z tego co pamiętam, to np. gra "Company of Heroes" posiadała GFWL, jednak została go ku uciesze gawiedzi pozbawiona. Zasadność pytania jak najbardziej prawidłowa... swoją drogą chyba niebawem (w kwietniu?) mają wyłączyć GFWL permanentnie i nieodwracalnie.
Mam tę grę kupioną na Steamie, ciągle zainstalowaną na dysku i od dawien dawna żadnej aktualizacji nie pamiętam.
GFWL ciągle w tym siedzi i wygląda na to, że już się nigdzie nie ruszy. Szczęśliwie do kampanii można założyć profil offline i tak się pobawić.
Obawiam się, że w przypadku tego tytułu jednak nie doczekasz się łatki usuwającej GFWL. Maile do developera pozostają bez odzewu. Na tę chwilę nic nie wskazuje, aby nadzieja na taki patch miała jakiekolwiek uzasadnienie.
Nie, nie musisz. Cały czas będziesz mógł założyć profil offline - do kampanii single player jak znalazł. Do multi natomiast już Catra napisał o WH40K DoW2: Retribution, które GFWL jest w ogóle pozbawione.
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
To te oba dodatki nie są zintegrowane z gfwl? Przeszedłem podstawkę już dawno, ale dodatki mam od niedawna i miałem zamiar też się pobawić kampanią w nich 
ed: ok dzięki za info

ed: ok dzięki za info

Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, o 17:50 przez DirtyMac, łącznie zmieniany 1 raz.