To mnie to cieszy,czyli bez ingerencji władz dało by się to rozwiązać??
Kradzież konta
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Typek dalej rozsyła, zaprosiłem do znajomych, od razu po przyjęciu zaproszenia wysyła link i robi się offline (pewnie loguje na inne skradzione konta)
@UP2
Policja by Cię olała, bo konto jest własnością Valve - Ty tylko z niego korzystasz - łaskawie Ci je wypożyczają, pozwalają odblokować gry za pieniądze i mogą Cię zbanować/usunąć Ci konto od tak. Dodatkowo: konto ma prawdopodobnie za niską szkodliwość czynu.
Czyli jesteś zdany na łaskę pana Newella.
Policja by Cię olała, bo konto jest własnością Valve - Ty tylko z niego korzystasz - łaskawie Ci je wypożyczają, pozwalają odblokować gry za pieniądze i mogą Cię zbanować/usunąć Ci konto od tak. Dodatkowo: konto ma prawdopodobnie za niską szkodliwość czynu.
Czyli jesteś zdany na łaskę pana Newella.
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Tak myślałem 
Edit: On jest po prostu tępy,Hitikori napisał znowu o hacku a ten gościu dziś znów uparcie go usunął zamiast inny myk zrobić xD
Takie pytanie mam siebie w znajomych czy jak złodziej będzie dostępny to porozmawiać z nim i jak?

Edit: On jest po prostu tępy,Hitikori napisał znowu o hacku a ten gościu dziś znów uparcie go usunął zamiast inny myk zrobić xD
Takie pytanie mam siebie w znajomych czy jak złodziej będzie dostępny to porozmawiać z nim i jak?
- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
W sumie mógłbyś dodać notkę o hacku konta np. na steamtrades, stamtąd usunięcie negatywu(z informacją o hacku) jest bardziej kłopotliwe(z innego konta, ktoś znajomy itp. itd).
Edit. Ops za Steamgifts.
Edit. Ops za Steamgifts.
Ostatnio zmieniony 5 sty 2014, o 23:59 przez morganpl, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kontakt:
heh wiesz co o dziwo ja swoim Steam giftem jeszcze zarządzam ;P,bo nie wylogowuje się podobnie jak na Gameminerze i Galagiweaway,poki mi się same nie wylogowują to ja nimi zarządzam 
P.S: na przykład teraz jestem na SG ;P

P.S: na przykład teraz jestem na SG ;P
- Kontakt:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=82399
Akurat w dniu gdy mnie zhackowali
Przypadek? Nie sondze ;P
Akurat w dniu gdy mnie zhackowali

- Kontakt:
Dobra okej bez nerwów. Ja zazwyczaj uważam pierwszy raz się z czymś takim zetknąłem. Koxubraya wybacz mi,ale mi zalezy na koncie, na nie troche kasy wyłożyłem i jednak lekkego się stresa ma :/
- Podziękował: 728 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
Kradzież konta to tragedia, nerwy i ciągły niepokój. Okażcie troszkę empatii, oraz zrozumienia i się obaj zamknijcie. Nie chcecie czytać tego tematu, nie zaglądajcie tutaj.
Z mojej strony możesz pisać nawet po 20 postów dziennie. Mnie kiedyś okradli i wiem jakie to były nerwy i stres. Nie znam słów które mogły by Ci pomóc teraz, przykro mi. Czytam ten wątek z ogromnym zainteresowaniem i trzymam kciuki aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli.