Najbardziej oczekiwane gry 2014 roku wg. Łowców
Mój wybór padł na Star Wars Battlefront. Wynika to z uniwersum, z tego, że lubię FPS-y, sposobu rozgrywki jaka była we wcześniejszych częściach i tym, że wziął się za to DICE.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Czekam na ME 4, jestem ciekaw co takiego zgotują nam twórcy. Zagram też pewnie w Dark Soulsa 2 jako, że lubię się trochę pomęczyć w grach. Na końcu mojej listy znajdują się: dodatek do Diablo i SC oraz WoWa ( o ile wyjdzie w 2014).
Brakuje mi tu paru tytułów, zwłaszcza growego South Parku, w który zagram obowiązkowo. Poza tym techlandowy Hellraid też byłby mile widziany na takiej liście.
Tak czy inaczej mój głos poszedł na Hotline Miami 2. Jedynka to prawdziwa perełka więc kolejną porcją nonsensownej przemocy w psychodelicznej oprawie z całą pewnością nie pogardzę.
Tak czy inaczej mój głos poszedł na Hotline Miami 2. Jedynka to prawdziwa perełka więc kolejną porcją nonsensownej przemocy w psychodelicznej oprawie z całą pewnością nie pogardzę.
Ja czekam i czekam na te psy patrzące ale na sequel śpiących też oczywiście czekam na naszego WIesława nowego Assassina po świetnej czwórce i pewnie na wiele innych gier o, których zapomniałem.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
A i zapomniałem dopisać jeszcze jeden tytuł:
Fez II.
Liczę na to, że Phil jednak wcale nie porzucił projektu, tylko tak się droczy z graczami i zapowie, że już pracuje nad tą grą i wyjdzie ona w 2014 roku
Fez II.
Liczę na to, że Phil jednak wcale nie porzucił projektu, tylko tak się droczy z graczami i zapowie, że już pracuje nad tą grą i wyjdzie ona w 2014 roku

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Jeśli to mają być najciekawsze premiery przyszłego roku, to będzie jeszcze gorzej niż w tym. Z tej listy chyba najciekawiej prezentuje się Wolfenstein. Nie, żebym był jakimś wielkim fanem serii, zaryzykowałbym stwierdzenie, że wręcz przeciwnie, ale koncept tej produkcji wydaje się być bardzo interesujący.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
lista fajna gdyby rzeczywiście były to premiery na 2014
StarCraft II: Legacy of the Void pewnie w 2015 będzie
Star Wars Battlefront - przez wpadki z BF4 wstrzymane
Dałem głos na Wieśka

StarCraft II: Legacy of the Void pewnie w 2015 będzie
Star Wars Battlefront - przez wpadki z BF4 wstrzymane
Dałem głos na Wieśka
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Widzę, że jako jedyny zagłosowałem na Mirror's Edge
. Poza tym czekam na Thief 4, Dark Souls II i Torment: Tides of Numenera. W wspomniane gry chcę zagrać asap (rozważam zakupy przedpremierowe, choć z drugiej strony w tym roku sparzyłem się kilkunastokrotnie, bo po pierwsze gry błyskawicznie staniały, po drugie... rozczarowały). W Mass Effect 4 oraz w The Witcher 3: Wild Hunt chętnie zagram, ale mogę poczekać na wyprzedaże.

- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
O ile o Dark Sould 2 i Tormenta jestem raczej spokojny co do poziomu i jakości to z Thief 4 może być różnie. Ja generalnie jestem przeciwny kupowaniu w ciemno, a w przypadku tej gry z pewnością bym się wstrzymał. Ewentualnie, można poszukać kodów od ludzi którzy kupili karty AMD i chcą sobie dorobić sprzedając gry dołączone do karty.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Jedyna gra, którą jestem w stanie kupić w okolicach premiery to trzecia część Starcrafta, po pierwsze jestem bardzo ciekawy jak skończy się kampania, a po drugie i tak szybko nie stanieje... Z innych gierek nic nie interesuje mnie w takim stopniu, abym na to czekał z wypiekami na twarzy, ale jeśli Far Cry 4 czy inny Thief będą zbierać dobre oceny, to na pewno się weń zaopatrzę. Głos oddaję jednak na StarCrafta.
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
U mnie jeśli chodzi o day 1 zakup, to tylko TW3, GTA V i Mass Effect 4. I to pewnie kolekcjonerki. Co do reszty, oczywiście pewnie zagram wcześniej czy później, ale pewnie jak trochę stanieją.
A, no i WD, ale to dzięki "hojności" ubi sprzed paru tygodni
A, no i WD, ale to dzięki "hojności" ubi sprzed paru tygodni