Promocje cyfrowe na PC

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

smugglersun pisze: Promocje zniknęły. Co za żenada, takie sklepy doskonale pokazują, dlaczego w Polsce cały czas nie opłaca się kupować gier, kolejny sklep, który leci w kulki i sprzedaje po 10 kopii nie informując nawet o ilości towaru, który w ogóle nie jest przygotowany na takie promocje. Świąteczna promocja, a najlepsze promocje skończyły się jeszcze zanim normalny, potencjalny klient postawił porannego wigilijnego klocka.
Ta metafora z klockiem - zabójcza. Prawda jest taka, że sklep gol jest cienki. Skupiają się głównie na trzepaniu kasy z abonamentów, a gry to chyba tylko taki dodatek.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

ktoś już dostał klucz do helsinga?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

Nadal czekam (już jakieś dwie godziny będzie) :(
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Problemem tej "wyprzedaży" było to, iż nie było ograniczenia dotyczącego ilości kopii na głowę. Pierwsza osoba, której udało się przeczytać news i dostać do sklepu bez problemu mogła wykupić wszystkie kopie God of War i Gearsów, przez co po nowym roku będzie można zaobserwować wysyp tychże gier na allegro, po dziwnie niskich cenach.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nie wiem czy to właściwy temat ale Arma II jest dzisiaj w promocji, więc chyba się nadaje ;p

Mam ArmA II w wersji pudełkowej. Czy gdybym zakupił Operation Arrowhead na Steam działałoby to razem jako Combined Operations?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Michał#18 pisze: Nie wiem czy to właściwy temat ale Arma II jest dzisiaj w promocji, więc chyba się nadaje ;p

Mam ArmA II w wersji pudełkowej. Czy gdybym zakupił Operation Arrowhead na Steam działałoby to razem jako Combined Operations?
głupie pytanie skoro Combined Operations jest to arma 2 + Operation Arrowhead
to będzie tak działać ale steam nie uznaje jako CO tylko jako arma 2 i druga gra Operation Arrowhead
możesz zobaczyć u mnie na steam ponieważ zakupywałem Arma 2 CO
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

boosky pisze: Witam
Znalazłem aukcje the walking dead w cenie 22zł reszta aukcji jest droższa i mam pytanie
jaką najniższą cenę miał twd?
Było w Bundlu za jakieś 5$
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Dzień dobry,kod nie zostanie na razie dostarczony ze względu na problem
związany z systemem dystrybucji elektronicznej. Kody miały się wyprzedać tylko
do wyczerpania ich liczby, tymczasem sprzedały się w wysokiej liczbie ponad
stan, ponieważ system nie zareagował należycie na wyczerpanie się
kodów.

Jako że obecnie wydawcy też mają już święta, nie otrzymamy
chwilowo żadnej odpowiedzi w kwestii dostępności nowych kodów. Jeżeli kody będą
jeszcze dostępne, będziemy realizować zamówienia po świętach. Jeżeli nie będą -
będziemy zwracać za nie pieniądze. Obecnie wycofaliśmy już gry elektroniczne z
oferty wyprzedażowej, aby sytuacja nie powtórzyła się już.

Przepraszamy
za zaistniałą sytuację i prosimy o cierpliwość
Czyli chyba raczej kodów nie bedzie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 113 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

smugglersun pisze:
Dzień dobry,kod nie zostanie na razie dostarczony ze względu na problem
związany z systemem dystrybucji elektronicznej. Kody miały się wyprzedać tylko
do wyczerpania ich liczby, tymczasem sprzedały się w wysokiej liczbie ponad
stan, ponieważ system nie zareagował należycie na wyczerpanie się
kodów.

Jako że obecnie wydawcy też mają już święta, nie otrzymamy
chwilowo żadnej odpowiedzi w kwestii dostępności nowych kodów. Jeżeli kody będą
jeszcze dostępne, będziemy realizować zamówienia po świętach. Jeżeli nie będą -
będziemy zwracać za nie pieniądze. Obecnie wycofaliśmy już gry elektroniczne z
oferty wyprzedażowej, aby sytuacja nie powtórzyła się już.

Przepraszamy
za zaistniałą sytuację i prosimy o cierpliwość
Czyli chyba raczej kodów nie bedzie.
To wiadomość dotycząca van Helsinga, czy jakiejś innej gry z promocji GOL-a? Jak rozumiem to odpowiedź na mail od pomocy GOL-a, tak?

Jeżeli kluczy nie będzie, to oczywiście trudno uznać ich sklep jako poważną ofertę w przypadku planowania przyszłych zakupów. Sam zamawiałem van Helsinga ok. 6-6.30, trudno mi uwierzyć, że do tego czasu rzuciło się na te klucze kilkanaście tysięcy osób, więc po prostu posiadali śmieszna ilość tychże kluczy. Sam pewnie za chwilę do nich napiszę, zobaczymy, jak rozwinie się ta sytuacja.
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Michał#18 pisze: Nie wiem czy to właściwy temat ale Arma II jest dzisiaj w promocji, więc chyba się nadaje ;p

Na pewno NIE. Wersja pudełkowa nie jest steamworks. Dodatek nie będzie widział wersji pudełkowej gry. Zatem nie będą działać jako Arma 2 CO.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

MDA pisze:

Na pewno NIE. Wersja pudełkowa nie jest steamworks. Dodatek nie będzie widział wersji pudełkowej gry. Zatem nie będą działać jako Arma 2 CO.
Słyszałem, że sporo osób ściągało piracką podstawkę, następnie kupowali dodatek w wersji cyfrowej i grali np. w DayZ mod. No chyba, że "wersja cyfrowa" nie oznaczała w tym przypadku Steam, wtedy faktycznie mogłoby to działać.

Zaufam Tobie i pieniądze przeznaczę raczej na Maksia P póki tanio. Dzięki za odpowiedź :piwo:
Awatar użytkownika
Moderator
Discord: silas#0117
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Promocja na serie NFS http://yuplay.ru/search/?query=NEED+FOR+SPEED
Podane niżej tytuły kosztują +/- 14,50 zł (kod na Origin). Osobiście aktywowałem Shift 2 Unleashed bez problemu :)

Need for Speed Most Wanted
Need for Speed The Run
Need For Speed: ProStreet
Need For Speed: SHIFT
Need for Speed: Undercover
Shift 2 Unleashed

Dodatkowo w tym sklepie znajdziemy promo na dlc do Borderlands 2( sam kupiłem Borderlands 2 DLC: Headhunter 1: TK Baha's Bloody Harvest (для Mac) i aktywowało się bez problemu) Wesołych świąt i udanych zakupów!!!
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

taniec_chochola pisze: To wiadomość dotycząca van Helsinga, czy jakiejś innej gry z promocji GOL-a? Jak rozumiem to odpowiedź na mail od pomocy GOL-a, tak?

Jeżeli kluczy nie będzie, to oczywiście trudno uznać ich sklep jako poważną ofertę w przypadku planowania przyszłych zakupów. Sam zamawiałem van Helsinga ok. 6-6.30, trudno mi uwierzyć, że do tego czasu rzuciło się na te klucze kilkanaście tysięcy osób, więc po prostu posiadali śmieszna ilość tychże kluczy. Sam pewnie za chwilę do nich napiszę, zobaczymy, jak rozwinie się ta sytuacja.
Odnośnie Helsinga właśnie. Daj znać jak odpiszą Ci coś innego, bo to żenada jest. W co 2 sklepie ostatnio dokładnie to samo.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

To promo było już w nocy. Jak patrzyłem ok 2, to np PES już był wykupiony. Pewnie ktoś wziął 50 sztuk.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

Michał#18 pisze:
MDA pisze:

Słyszałem, że sporo osób ściągało piracką podstawkę, następnie kupowali dodatek w wersji cyfrowej i grali np. w DayZ mod. No chyba, że "wersja cyfrowa" nie oznaczała w tym przypadku Steam, wtedy faktycznie mogłoby to działać.

Zaufam Tobie i pieniądze przeznaczę raczej na Maksia P póki tanio. Dzięki za odpowiedź :piwo:
Jeżeli chodzi o przymuszenie DAY Z do działania to pudełkowa arma 2 i OA na steamie zadziała( http://forums.dayzgame.com/index.php?/t ... terattack/ ). Podobnie arma 2 z gmg i OA na steamie( http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2795444 ).
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

świąteczne promo w uPlay:
http://shop.ubi.com/store?SiteID=ubieme ... ID=8605700

<hahaha>
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Ej, nie wszystkie ceny są tak tragiczne.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

"How To Survive" za 13zl to chyba spoko oferta
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

13 zł to akurat dobra cena za tą grę, ale przewiduję jej BTA w jakimś HB :E
Awatar użytkownika
Łowca

Ktoś może orientuje się co do TES:Skyrim Legendary Edition? Steam 23,99€, gdzieś jeszcze za 59,95zł. Pytanko, czy może gdzieś znajdę to jeszcze taniej?

Edit: Na ubishopie za 59,95 - z tym jest pytanie nr 2 czy jeśli kupiłbym TES'a tam to czy mógłbym go aktywować na Steamie?
ODPOWIEDZ