Wyprzedaż u wujka Gabena - na co polować ?

Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

O! To mi przypomniało, że też chcę Volgara. Ale Valdis w pierwszej kolejności.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Jeżeli komuś zależy na wybraniu konkretnej gry do flash deala, to niech da nam znać ! Mnie w większości przypadków jest obojętne na jaką grę zagłosuję ( i wielu innym przypuszczam też), więc lepiej jak nasze głosy pomogą (hipotetycznie a może i nie tylko) w przepchnięciu czyjejś wymarzonej gry :) .
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Nowej gry żadnej, bo kupiłem już wszystko co chciałem z tych osiągających -75% (SP do Bioshocka Infinite nie przewidywałem, ale się opłaciło bo taniej, czytaj: za darmo, już nie kupię). Może jeśli przecenią choć o ćwierć Headhunter 3 DLC to wezmę z Brazylii za resztę kredytów na Wallecie.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Rzadko kupuję coś na steamie ze względu na ceny u konkurencji. Tak jest też tym razem. Polowałem na Castelvania Lords Of Shadow i własnie zakupiłem kodzik na Nuuvem. Czekam jeszcze na dobre przeceny State Of Decay (mam wielką ochotę na tę grę :D). Będę też zadowolony z dobrych promocji na DLC do Total War 2. Chciałbym mieć jeszcze na koncie Hitman Absolution oraz Sleeping Dogs, jednak tutaj najlepiej udać się na allegro i kupić kod AMD (8zł). Póki co to tyle. Zobacze co będzie wrzucane w kolejnych dniach i pewnie się jeszcze na coś zdecyduję :P
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Ja w te święta poluję na Dishonored GOTY i Skyrim LE, kupię obie o ile dostaną zniżkę -75%, a jak nie to poczekam do następnych świąt. Oprócz tego interesuje mnie jeszcze Outlast, ale tutaj nie spodziewam się wielkich obniżek, więc pewnie wstrzymam się z zakupem do przyszłego roku. Mam w co grać, więc w tym roku nie planuję jakichś wielkich zakupów.
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Dedmecz pisze: Czekam jeszcze na dobre przeceny State Of Decay (mam wielką ochotę na tę grę :D).
Gra rozczarowuje. Jest przeciętniakiem najwyżej za 5$. Więcej nie warto. Mechanika gry jest słaba, nie zapisuje pewnych zdarzeń z gry (np. desek w oknach), bardzo źle się steruje i jest niestety monotonna bez choćby cienia dreszczyku. Sto razy lepiej zagrać w Dead Island. Tam masz chociaż emocje.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Ja chcialbym sobie sprawic nowy Mortal Kombat, ale nie sledzilem ostatnio cen, wiec nie wiem czy ewentualna promocja na niego bedzie faktycznie atrakcyjna.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ja tam bym chciał jeszcze większą obniżkę Pro Evolution Soccer :D i Football Managera, ale pewnie i tak nie spadną do jakiejś mega niskiej ceny :(
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

PostScript pisze: Ja chcialbym sobie sprawic nowy Mortal Kombat, ale nie sledzilem ostatnio cen, wiec nie wiem czy ewentualna promocja na niego bedzie faktycznie atrakcyjna.
Ostatnio najtaniej było na GMG, z voucherem wyszło 8,16$. Sądzę, że teraz będzie podobnie.

edit: Faktycznie, było jeszcze na muve, ale ja miałem kredytki na GMG, więc i tak porównywalnie zgarnąłem (a jeszcze Duke Nukem Manhattan Project dostałem w bonusie). No i oferta zielonego ludka ma szansę się teraz pojawić ponownie, a w sklepie Cenegi najbliższa taka okazja będzie zapewne na wiosnę.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2013, o 13:22 przez Angrenbor, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Skyrim LE , Magic Gathering 13 , i może coś jeszcze, ale się nie pali.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Angrenbor pisze:
PostScript pisze: Ja chcialbym sobie sprawic nowy Mortal Kombat, ale nie sledzilem ostatnio cen, wiec nie wiem czy ewentualna promocja na niego bedzie faktycznie atrakcyjna.
Ostatnio najtaniej było na GMG, z voucherem wyszło 8,16$. Sądzę, że teraz będzie podobnie.
Chyba na naszym CDP było taniej. Za jakieś 17 zł. czy coś koło tego.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Na CDP i Muve było po 17-18zł parę dni temu ;)

W sumie ja poluję jeszcze na Remember Me od dłuższego czasu, ale niestety trzyma cenę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Jeśli będzie -75% to kupię:

The Stronghold Collection
Castlevania: Lords of Shadow – Ultimate Edition
The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition

dlcki do:
Mark of the Ninja
F.E.A.R. 2
Sonic & All-Stars Racing Transformed

chciałem też kupić patcha do Deus Ex-a ale...wyłączyli na czas promocji lojalkę
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Przecież Castlevania jest cały czas taniej tutaj. http://www.nuuvem.com.br/produto/1340-c ... te-edition
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

brazylianoCastlevania:
1) niewiele taniej niż jak będzie z -75% na steam
2) na steamie kupuje się za darmo (karty)

jeszcze miałem kupic Dark Souls... ale zapomniałem poczytać co się stanie po wyłaczeniu gfwl...wie ktoś? będzie można grać normalnie single player z save?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

chrriiss pisze: brazylianoCastlevania:
1) niewiele taniej niż jak będzie z -75% na steam
Może będzie, a może nie będzie. Tak to jest z tymi wyprzedażami, że czasami możesz się nie doczekać.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 71 razy
Podziękowania: 99 razy
Kontakt:

Miałem nic nie kupować na steamie, a skusiłem się na Age of Empires Legacy bundle. Myślę, że to warto było upolować na steamowej wyprzedaży.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

chrriiss pisze: jeszcze miałem kupic Dark Souls... ale zapomniałem poczytać co się stanie po wyłaczeniu gfwl...wie ktoś? będzie można grać normalnie single player z save?
Dokładnie jeszcze nie wiadomo. Możliwe, że gra przejdzie na steamworks lub twórcy wydadzą jakiś offline patch. Trzeba czekać na rozwój wydarzeń, mam nadzieję że gra nie przepadnie bo byłaby to wielka strata.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy

MDA pisze:
Dedmecz pisze: Czekam jeszcze na dobre przeceny State Of Decay (mam wielką ochotę na tę grę :D).
Gra rozczarowuje. Jest przeciętniakiem najwyżej za 5$. Więcej nie warto. Mechanika gry jest słaba, nie zapisuje pewnych zdarzeń z gry (np. desek w oknach), bardzo źle się steruje i jest niestety monotonna bez choćby cienia dreszczyku. Sto razy lepiej zagrać w Dead Island. Tam masz chociaż emocje.
Popieram. Kupiłem grę w preorderze, gdy była jeszcze jako beta bez wsparcia dla klawiatury i myszki, zapłaciłem za nią ok. 18€. Spędziłem w niej ponad 30 godzin i szczerze mówiąc, to gra jest przeraźliwie monotonna. Zapętlone "losowo generowane" misje, których po jakimś czasie nie chce się wykonywać, głupi npc, którzy nie przejawiają własnej inicjatywy, ubogie możliwości "ulepszania" bazy (typu: wybierz, czy chcesz rozbudować warsztat czy bibliotekę i przynieś X skrzynek), no i broń masowego rażenia - samochody. Serio, nie ma po co nosić ze sobą nie wiadomo ilu sztuk broni i leków, bo: po pierwsze, samochodów jest wszędzie pełno (oczywiście otwartych i z kluczykami w środku), po drugie, jednym samochodem można wyczyścić całą ulicę zombiaków, a nawet (jak już się zdobędzie wprawę) można w ten sposób oczyszczać poszczególne domy (wystarczy trąbić odpowiednio długo, a wszystkie zombie z okolicy się zlecą, i voilà - mamy puste domy).
Gra pewnie szybko do bundla nie trafi, ale też nie wyceniałbym jej na więcej, niż 5-6 $.

A Dead Island mi się nie podobało.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Popieram. Kupiłem grę w preorderze, gdy była jeszcze jako beta bez wsparcia dla klawiatury i myszki, zapłaciłem za nią ok. 18€. Spędziłem w niej ponad 30 godzin i szczerze mówiąc, to gra jest przeraźliwie monotonna. Zapętlone "losowo generowane" misje, których po jakimś czasie nie chce się wykonywać, głupi npc, którzy nie przejawiają własnej inicjatywy, ubogie możliwości "ulepszania" bazy (typu: wybierz, czy chcesz rozbudować warsztat czy bibliotekę i przynieś X skrzynek), no i broń masowego rażenia - samochody. Serio, nie ma po co nosić ze sobą nie wiadomo ilu sztuk broni i leków, bo: po pierwsze, samochodów jest wszędzie pełno (oczywiście otwartych i z kluczykami w środku), po drugie, jednym samochodem można wyczyścić całą ulicę zombiaków, a nawet (jak już się zdobędzie wprawę) można w ten sposób oczyszczać poszczególne domy (wystarczy trąbić odpowiednio długo, a wszystkie zombie z okolicy się zlecą, i voilà - mamy puste domy).
Gra pewnie szybko do bundla nie trafi, ale też nie wyceniałbym jej na więcej, niż 5-6 $.

A Dead Island mi się nie podobało.
Sam mam wielką ochotę na tą grę, ale Twoja opinia zniechęca. Z drugiej strony skoro gra tak przeciętna to jak wytrzymałeś przy niej aż 30h?
Ostatnio zmieniony 22 gru 2013, o 12:11 przez Kraczykruk, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ