Wyprzedaż u wujka Gabena - na co polować ?

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Cześć ! Jako że mamy zimową wyprzedaż na Steamie, i mnóstwo dobrych gier jest i będzie przecenione, dlatego postanowiłem założyć temat "łowiecki" - na jakie fajne gry polujecie ? Jakie tytuły możecie polecić innym ? Ja już mam swoją krótką listę życzeń, ale czuję że chyba jakieś fajne tytuły mogły ujść mojej uwadze :) . BTW. Moim zamiarem jest by ten wątek przydał się dużej liczbie łowców więc rzucajcie śmiało swoje propozycje z różnych stron świata gier: RPG, Indie, akcja itd.
Darz bór (ew.Steam), drodzy łowcy ! ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Ja poluje na Bloody Trapland, ale słabo obniżona cena gry jest jak na to chwile, Eversion. Rush se już upolowałem :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Na ironie zakrawa fakt, że czekając na Zimową Wyprzedaż na Steam tak naprawdę nie kupuje prawie nic na tej platformie. Pricematch Amazonu czy GMG sprawia że choć patrzę na tytuły przecenione na Steam to chwilę później odwiedzam konkurencje. Niestety prowadzi to czasami do sytuacji kiedy jakiejś gry nie kupuję bo liczę, że będzie taniej gdzie indziej :)
Obecnie zasadziłem się na Castlevanie i State of Decay jest chyba spora szansa na te tytuły w grubszej przecenie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Castlevania jest akurat dość tanio na Nuuvem, nie sądzę, żeby była taniej teraz. Swoją drogą steam ma jedynie zaletę w postaci kasy z kart, bo reszta praktycznie zawsze taniej na gmg/amazonie, jak napisano wyżej ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Liczę na taką przecenę na Skyrim: LE jak ostatnio - poza tym wiele ofert powtarza się na każdej Steamowej wyprzedaży; w większości są to indyki, których promocyjna cena jest zawsze taka sama.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

@ up - Steam ma jeszcze jedną oprócz kasy z kart itp. mocną kartę w rękawie - ceny na rosyjskim (ew. ukraińskim czy brazylijskim) Steam Store, plus stosunkowo niewielki odsetek gier objętych region lockiem (Oczywiście jeżeli szukasz czegoś więcej niż najnowsze gry AAA). Dzięki tej różnicy w cenach (często ok. 60% taniej) byłem w stanie w niedalekiej przeszłości kupić kilka sympatycznych tytułów :) .
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Keth pisze: Castlevania jest akurat dość tanio na Nuuvem, nie sądzę, żeby była taniej teraz
Zgodzę się z tobą bo nawet gdyby uwzględnić 75% off na Amazon to i tak odrobinkę drożej wyjdzie. Swoją drogą z 20 minut temu rozmawiałem z kolegą, który kupił właśnie na nuuvem Castlevanie i zamiast kluczyka dostał informację, że dostanie go później (prawdopodobnie zabrakło).
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Chciałbym kolekcje Stalkerow za wiecej jak -50%
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

vattax pisze:
Keth pisze: Castlevania jest akurat dość tanio na Nuuvem, nie sądzę, żeby była taniej teraz
Zgodzę się z tobą bo nawet gdyby uwzględnić 75% off na Amazon to i tak odrobinkę drożej wyjdzie. Swoją drogą z 20 minut temu rozmawiałem z kolegą, który kupił właśnie na nuuvem Castlevanie i zamiast kluczyka dostał informację, że dostanie go później (prawdopodobnie zabrakło).

To mnie zmartwiłeś. Jak nic trzeba liczyć w takim razie na zniżkę -75% z Amazonu.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Ja mam dwie gry, w które grałem, i które koniecznie muszę polecić: Po pierwsze - Dust: An Elysian Tail - czyli świetna gra w stylu Metroida, ze świetną oprawą graficzna, dźwiękową i cudowną atmosferą. Uwielbiam gry w stylu Metroida, o czym zapewne jeszcze się będziecie mieli okazję przekonać.
Po drugie - Recettear: An Item Shop's Tale - połączenie gry RPG stworzonej we wschodnim stylu z bardzo rozbudowaną grę ekonomiczną i dungeon crawlerem. Zasadniczo, to gra opiera się na prowadzeniu sklepu z przedmiotami dla bohaterów z gier jRPG, a potem wynajmowaniu tych bohaterów na wyprawy w lochy po jeszcze rzadsze przedmioty.
Te dwie to obowiązkowe zakupy, ale do tego polecam jeszcze Guacamelee! - kolejną grę w stulu Metroida.

Serdecznie zachęcam do zapoznania się z tymi grami.

Sam za to poluję na Valdis: Abyssal City w przecenie -75%. Jak widać uwielbiam gry w stylu Metroida.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Jeśli ceny będa takie same, jak na ostatnim sale'u, to boję się, że -66% to będzie max. Może jeszcze będą klucze na nuuvem, póki nie ściągneli ze strony.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

ja to z niecierpliowścia na wieśka drugiego czekam po 5 euraczy :D
MOX
Awatar użytkownika
MOX
Łowca
Kontakt:

Ja potrzebuje zdobyć obniżone o 75% Assassin's Creed 1 i 2 brakujące do pełnej kolekcji i chce jeszcze dołożyć TDU2 które mam już w retailu ale digital to digital .. Większa wygoda. Możliwe że jeszcze podstawkę Skyrim dokupie jak bd w tej samej cenie co niedawno.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Jakby byl Gunslinger za 3,75€ to się zastanowię, ewentualnie Clear Sky za 2,5€
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Lego Star Wars, Lego Indiana Jones, CoD War Chest, Splinter Cell Chaos Theory.
Jeśliby się udało, byłbym zadowolony.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Moim jedynym w zasadzie celem jest kupienie Max Payne'a i tutaj mam nadzieję na przynajmniej -75% :) Poza tym może wezmę sobie Bit.Trip.Runnera, bo cena jest bardzo zachęcająca. Może jeszcze jakiegoś indyka wezmę, trzeba śledzić błyskawiczne okazje.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 85 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Przydała by mi się kolekcja Quake i Unreala i może w końcu trzasną jakieś CoDy w dobrej cenie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Ja osobiscie poluje na State of Decay, jak myslicie, jest szansa na -75%?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

@up - Raczej są na to małe szanse, bo SoD wyszło na Steamie w listopadzie :(
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Celuję w Foul play, Volgar the viking i Rouge Legacy.
ALe i tak pewnie kupie cały stos za kase z CS-a, jak zwykle :P
ODPOWIEDZ