Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Mój Drugi Giveaway, Lecz Tylko Dla Członków Grupy Łowcy Gier
Wygranemu Członkowi Grę Planuje Wysłać Dzisiaj do 22
Lecz Tylko jak Plany się nie Zmienią
(Ale Spodziewać się Można w Godzinach Porannych)
To póki co wsio Generalnie miało być na ponad dobę, ale w kilku przypadkach zapomniałem zmienić dzień i jest na 2h. Mam nadzieje że gry przypadną do gustu ^^