[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Dzięki za wspólną gre panowie ;]
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Nie jestem do końca pewien czy odpowiedni dział, najwyżej proszę o usunięcie/przeniesienie posta. Więc wczoraj weszła nowa aktualizacja do cs'a, a wraz z nią nowe skrzynki etc. Dropią z tego co wiem tak samo jak poprzednie z jedną różnicą. Chodzą po 4-6 euro na ten moment. A cena bardzo się waha (w ciągu 30 minut wzrosła o 2 euro), więc jak będziecie to czytać może iść już dużo mniej albo więcej. Tak czy siak moim zdaniem warto spróbować dropnąć - wyprzedaż świąteczna idzie, a za taką cenę dostaniemy 2 nie najgorsze gry. 

- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Wielkie dzięki za info Bodder! Dobrze wiedzieć przed winter sale. Akurat mam jeszcze jedną skrzynkę do dropnięcia w tym rzucie, więc postaram się dziś to zrobić : )Bodder pisze: Nie jestem do końca pewien czy odpowiedni dział, najwyżej proszę o usunięcie/przeniesienie posta. Więc wczoraj weszła nowa aktualizacja do cs'a, a wraz z nią nowe skrzynki etc. Dropią z tego co wiem tak samo jak poprzednie z jedną różnicą. Chodzą po 4-6 euro na ten moment. A cena bardzo się waha (w ciągu 30 minut wzrosła o 2 euro), więc jak będziecie to czytać może iść już dużo mniej albo więcej. Tak czy siak moim zdaniem warto spróbować dropnąć - wyprzedaż świąteczna idzie, a za taką cenę dostaniemy 2 nie najgorsze gry.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
mówisz o niej? http://steamcommunity.com/market/listin ... 0bro%C5%84
@edit
lol, wam też ściąga dodatkowe 2 gb do GO? Jakiś patch?
@edit
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Zanim dorwę się wieczorem do kompa będzie za 1$ : Psmugglersun pisze: mówisz o niej? http://steamcommunity.com/market/listin ... 0bro%C5%84
@edit
http://steamcommunity.com/games/CSGO/an ... 1371088481 - ludzie w komentarzach też się dziwią ; )
- Kontakt:
Grałem dziś 2 turnieje (jeden cały) - na jednym dwóch team-killerów, którzy zabijali mnie za to, że nie dostosowałem się do ich "rozkazów", a na drugim wywalili mnie, bo nie udało mi się rozbroić bomby i mnie przeciwnik zdążył ustrzelić, ale co ja poradzę jak nie gram za dobrze, a to że ktoś myśli, że mam wyższą rangę to od razu mam wymiatać. Tak sobie myślałem, że będzie beka - rangi w górę, a i tak poziom ten sam będę prezentował
Strasznie niektórzy przeżywają i obgadują od noobów, to tylko gra choć niektórzy to chyba zbyt poważnie traktują 

- Kontakt:
Norma. Ja też dopiero zacząłem w to grać i się ogarnąć nie mogę xD. Znalazłem serwer dla początkujących i tam gram. Niestety niektórzy zbytnio się wczuwają w rolę, z drugiej strony jak gram w KF mapkę na HoE i wchodzi człowiek który strzela z pistoletu to mnie trochę denerwuję
. Z tym że w killing floor jest podział na poziom trudności a w CS:GO nie.