Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 0
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Na FB piszą, że ceny zostały poprawione.
muve@FB pisze:Ceny w Zimobraniu już wróciły do normy. Jeżeli jeszcze macie problemy w wyświetlaniem cen - odświeżcie swoje przeglądarki (ctrl+r) na karcie promocji. Do tego wyczyśćcie ciastka i cache. Będzie działać. Przepraszamy za kłopoty.
@down
Mi niestety na SRIV pokazuje poprzednie 35 :| Ale za te 28 bym się skusił. No nic, poczekamy sobie jeszcze.
Ostatnio zmieniony 13 gru 2013, o 21:35 przez JACKo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0

Jasne, nadal są bugi. Ja takim oto sposobem mam SR4 za 28,75 PLN. Polecam biegać, szukać, cofać, niezłe jaja się robią na ich stronce. Nagle pyk do koszyka, wybór płatności i gra w dziwnej cenie. Co do jutra podobno od 12:00 mają być wszystkie oferty które były od początku promocji + jakieś nowe. Co z tego będzie zobaczymy jutro po południu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Specjalnie sprawdziłem jak z tymi cenami i u mnie wszystko w porządku. SR4 jak kosztował 35zł tak nadal kosztuje xD
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

mru pisze:
sergeron pisze: @MDA
Zdecydowałem się zaryzykować. Skyrim podpina się jako "Elder Scrolls V: Skyrim (PL)". Dishonored podpiął się jako "Dishonored RHCP Retail Eastern Europe". Obie mają język PL + ENG (i parę innych). Co ciekawe miałem już wcześniej obydwie gry w wersji NA (z viagame.fi), a powyższe wersje i tak się podpięły. Z Dishonored się nie zdziwiłem, bo to osobna pozycja w bibliotece, ale do Skyrima po prostu dodał się język PL i zaczęła się aktualizacja (miałem już wcześniej zainstalowaną wersję ENG.
Kupiłeś podstawowe wersje czy GOTY/Legendary?
Podstawki.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Też sprawdziłem ceny i zauważyłem, że Trials Evolution wróciło do pierwotnej -75% :tak:
btw. "Klucz do aktywacji online" to w tym przypadku nic innego jak kod aktywacyjny Uplay.
Awatar użytkownika
Łowca

Jeśli ktoś zakupił Civ5 to proszę aby dal znać czy wszystko działa i czy na steam jest tam polski dubbing.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Niezła cena na SR4, ale nie biorę, boję się że podobnie jak trójka może trafić do bundla :P Skyrim kusi, ale na steamie był trochę taniej, więc się wstrzymam.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Oczywiście. Jak JA siadam do kompa, żeby kupić Brave New World to WAM się klucze kończą!

chlip... chlip...

Jest jakaś nadzieja na dostawę podczas zimobrania?
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Hej, ostatnie 24h Zimobrania. Do kupienia prawie wszystkie (bodajże bez dwóch - skończyły się kody) gry z całej promocji. Zapraszamy!

>> http://bit.ly/Zimobranie
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

muve.pl pisze: (bodajże bez dwóch - skończyły się kody) gry z całej promocji.
Fatalnie. Po prostu fatalnie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Moje pierwsze zimobranie i jak na takiego skąpca jak ja, to i tak dużo kupiłem. Borderlands GOTY i Spec Ops są już w mojej Steamowej bibliotece, pewnie będzie kiedyś bundel od 2K, ale co z tego. Zastanawiam się też nad pierwszym Bioshockiem, ale chyba się wstrzymam.
Ogólnie promocje są świetne, niektóre ceny zaskakujące (Saints Row IV albo Blacklist), u mnie bez jakichkolwiek problemów przy kupnie. Polecam :P
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

kmpt pisze: Niezła cena na SR4, ale nie biorę, boję się że podobnie jak trójka może trafić do bundla :P Skyrim kusi, ale na steamie był trochę taniej, więc się wstrzymam.
Jak chcesz grać teraz, to kupuj, gra jest świetna i spokojnie warta tych 35zł. Jeśli Ci się nie spieszy i masz w co grać, to poczekaj ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 1000 razy
Podziękowania: 48 razy
Kontakt:

Resident Evil Revelations jak nie było, tak nie ma.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Niestety miałem coś kupić, ale pomyślałem że jeszcze steam ma wyprzedaż, zakupię zapewne Skyrima LE, więc będzie w co grać i mam sporo gier do przejścia, więc dokupię coś zapewne na wiosnobraniu, na razie wstrzymam kasę i nie dam zarobić xD
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 64 razy
Kontakt:

Zamówiłem sleeping dogs z dwoma dodatkami, i kluczę nie przyszły?, wiem, że może krótko po zamówieniu pytam, ale dlatego iż zawsze było to od razu :)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

woda85 pisze: Zamówiłem sleeping dogs z dwoma dodatkami, i kluczę nie przyszły?, wiem, że może krótko po zamówieniu pytam, ale dlatego iż zawsze było to od razu :)
Napisz na pomoc@muve.pl, ja w tej chwili nie mam dostępu do systemu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Czy ten Resident wróci jeszcze do oferty? Tak sobie myślę, że za dwie dyszki to może bym go przygarnął ;).
Awatar użytkownika
Łowca

Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Panowie, nie będzie już więcej tytułów. To już wszystko, co mamy przygotowane. Kilka gier nam wypadło przed finałem, bo... wyprzedaliśmy wszystkie klucze. RER już nie będzie w Zimobraniu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

SC Blacklist znowu bez kluczy?
ODPOWIEDZ