Muve.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Nie, no ale Thiefy i Legacy of Kain są w naprawdę fajnej cenie. A tak BTW, wie ktoś może gdzie można kupić pierwszą część Legacy of Kain: Blood Omen?
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Mnie ciekawi dlaczego WRC3 jest teraz 2x droższy jak w promo z 28.10. Chyba w tej cenie wtedy był WRC4 na steam :D.
Qbz
Awatar użytkownika
Qbz
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

hmm a ja muszę muve.pl pochwalić, ostatni raz kupowałem u Was rok temu bo się obraziłem za support (odpowiedź po 3 dniach, mimo że w mailu "skontaktujemy się w ciągu 24h") w tym roku kontakt szybki już w 30 minut, wyrabiacie się:)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

muve.pl pisze: Wiesz - ja nie jestem ekspertem od sprzedaży. Koledzy z obsługi się lepiej tym zajmują. Ja tylko przekazuje nieudolnie ich myśli. :)
Nie ma to jak szczerość :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Jerry pisze: A tak BTW, wie ktoś może gdzie można kupić pierwszą część Legacy of Kain: Blood Omen?
tak. Na Playstation Store.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Dobry troll :E Kąsole :please:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Jerry pisze: Dobry troll :E Kąsole :please:
Jak uważasz. To i tak gra z PSX.
http://legacyofkain.wikia.com/wiki/Bloo ... cy_of_Kain
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 64 razy
Kontakt:

Muve downloader 25kB/s przy 10-cio megowym łączu to normalne przez ten program?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Nieee, bardzo często jest po 2-3kb :trollface:
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Qbz pisze: hmm a ja muszę muve.pl pochwalić, ostatni raz kupowałem u Was rok temu bo się obraziłem za support (odpowiedź po 3 dniach, mimo że w mailu "skontaktujemy się w ciągu 24h") w tym roku kontakt szybki już w 30 minut, wyrabiacie się:)
Wiesz, support do dla nas najważniejsza sprawa teraz i pracujemy nad nim. Jeszcze potrzebujemy wiele w niego zainwestować, bo np. w weekendy teraz BOK nie pracuje.
MDA pisze: Mnie ciekawi dlaczego WRC3 jest teraz 2x droższy jak w promo z 28.10. Chyba w tej cenie wtedy był WRC4 na steam :D.
Wszystko zależy od cen, jakie są ustalone z wydawcami.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0

woda85 pisze: Muve downloader 25kB/s przy 10-cio megowym łączu to normalne przez ten program?
Chyba megabitowym a nie megowym. o_O
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Dziś m.in. Assassin's Creed 3, Max Payne 3, GTA, Injustice oraz Ghost Recon. Do tego Prince of Persia, trochę wyścigów i strategii. Sprawdźcie.

>> http://bit.ly/Zimobranie

Obrazek
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Jak żeście to wykombinowali, że pojedyncze części The Tyranny of King Washington kosztują po niecałe 5zł a wersja complete składająca się z 3 części kosztuje 19 zł?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Disciples kupiłem na Gamersgate za więcej:( A tu taka cena, duży plus.
AC3 Deluxe właśnie wzięty.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

PiccoloPL pisze: Jak żeście to wykombinowali, że pojedyncze części The Tyranny of King Washington kosztują po niecałe 5zł a wersja complete składająca się z 3 części kosztuje 19 zł?
To nie do końca my. Takie ceny dostaliśmy od wydawcy, to tak wyglądają. :)

@RedEvil - dzięki.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Jak dla mnie Disciples to perełka tego dnia, gratulacje bo dawno w tak dobrej cenie tego nie widziałem! :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Pytanko
Ceny obecnego Zimobrania są lepsze niż Wiosnobrania, to na plus. Wielu rodaków ucieszy się że w miare tanio może kupić fajne tytuły. Dzisiaj np. MP3 na steam, cena niezła. Jak to jest z umowami, czy jest szansa że kiedykolwiek, producenci/dystrybutorzy dowiedzą się że u nas nie ma € a ino PLN? W Rosji mają ceny dostosowaną do własnej waluty. Jesteśmy w UE ale nie jesteśmy w monetarnej Euro, a to wg mnie różnica. Wiesz może czy będzie jakaś szansa aby ceny zbić odpowiednio na polski rynek? Wczoraj mieliście ładną promocję na TR, 35zł bodaj, ale na zachodzie tą gre mogłem mieć za 25zł. Skoro jesteśmy na forum łowców logiczne że tutaj osoby znają się na cenach i na np. muve nie kupią tej gry w Waszym sklepie. Ale nie wielu rodaków jeszcze wie że istnieje coś takiego jak zachodnie sklepy digital i kupuje u Was ale to nie potrwa wiecznie. W końcu coraz więcej rodaków będzie kupować po za granicami kraju. Dlatego ponawiam pytanie; Rozmawiacie o tym z wydawcami/producentami/dystrybutorami z po za granicy, aby ceny zmniejszyć typowo na Nasz rynek jak to jest u Ruskich?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Problem z kluczem do AC3, jest używany przez kogoś innego.... Pięknie, dostałem czyjś klucz?!
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Możecie może dodać do swojej oferty "Assassin's Creed Revelations - The Lost Archive DLC" ?

http://www.amazon.com/Assassins-Creed-R ... B007CMQI3C
http://shop.ubi.com/store/ubiemea/pl_PL ... 0/sac.true

Trudno je jest jakoś dostać za rozsądne pieniądze, a fajnie było by posiadać wszystkie DLC do serii AS w jednym miejscu, u was.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

RedEvil pisze: Problem z kluczem do AC3, jest używany przez kogoś innego.... Pięknie, dostałem czyjś klucz?!
Pisz na pomoc@muve.pl. Wymienimy.
Kazujaman pisze: Pytanko
Ceny obecnego Zimobrania są lepsze niż Wiosnobrania, to na plus. Wielu rodaków ucieszy się że w miare tanio może kupić fajne tytuły. Dzisiaj np. MP3 na steam, cena niezła. Jak to jest z umowami, czy jest szansa że kiedykolwiek, producenci/dystrybutorzy dowiedzą się że u nas nie ma € a ino PLN? W Rosji mają ceny dostosowaną do własnej waluty. Jesteśmy w UE ale nie jesteśmy w monetarnej Euro, a to wg mnie różnica. Wiesz może czy będzie jakaś szansa aby ceny zbić odpowiednio na polski rynek? Wczoraj mieliście ładną promocję na TR, 35zł bodaj, ale na zachodzie tą gre mogłem mieć za 25zł. Skoro jesteśmy na forum łowców logiczne że tutaj osoby znają się na cenach i na np. muve nie kupią tej gry w Waszym sklepie. Ale nie wielu rodaków jeszcze wie że istnieje coś takiego jak zachodnie sklepy digital i kupuje u Was ale to nie potrwa wiecznie. W końcu coraz więcej rodaków będzie kupować po za granicami kraju. Dlatego ponawiam pytanie; Rozmawiacie o tym z wydawcami/producentami/dystrybutorami z po za granicy, aby ceny zmniejszyć typowo na Nasz rynek jak to jest u Ruskich?
Tak.
ODPOWIEDZ