Tremor Games

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Też z tego korzystam. Jeżeli o płatne oferty (sms token itp) to są akceptowane już po otrzymaniu 1 sms, potem możemy spokojnie zakończyć subskrypcję. Ale to średnio opłacalne bo zazwyczaj ceny sms'a wahają się od 3,5-7 zł, lepiej kupić za te cenę coś na allegro. Co do bezpłatnych ofert pkt przyznawane są później i jest ich mało, ale warto. Za niedużą ilość pkt możemy czasami trafić na dobrą grę, czy niekiedy zestaw gier z bundli (jak sains row 3, 2 risem itp) za małe pkt. Dzięki tej stronie dostałem z 7-8 gier. Wszystkie wysyłane były w ciągu 12h około. Zebrałem dzięki temu całą serię Painkillera :D. Co do otrzymywania pkt za granie w gry flashowe do 99% jest zablokowanych w regionie polski :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

zabko92 pisze: Zebrałem dzięki temu całą serię Painkillera :D.
Oprócz pierwszej części wraz z dodatkiem (Black Edition) i Resurrection.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

zabko92 pisze: Co do otrzymywania pkt za granie w gry flashowe do 99% jest zablokowanych w regionie polski :)
U mnie wszystkie gry śmigają, ale ja mam założone konto dawno temu i nie miałem problemu z blokowaniem graczy z Polski. Problem polega na tym, że nie mam ani czasu, ani chęci na granie. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Tej stronki używam głównie do kart Steam. Codziennie sobie wchodzę przy okazji przeglądania stron i zazwyczaj wbija się ze 12 punktów na dzień (pkt za logowanie+5 za filmik+5 za pierwsza ofertę w dniu). Bez pośpiechu się zbiera, a jak potrzeba kart, to zamiana za punkty i fajnie :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Jak najbardziej polecam ten serwis, bo można wychaczyć trochę gierek za darmo :)
Łącznie zdobyłem tam niecałe 40tyś. monet łącznie i kilka porządnych gierek(L.A. Noire: Complete Edition, Hitman Absolution, Half-Life)parę dodatków, i trochę steamowych kart.
Co do ofert SMS, to wystarczy zamówić sobie jakiś darmowy starter i mamy problem z głowy :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

przeciętny pisze: Jak najbardziej polecam ten serwis, bo można wychaczyć trochę gierek za darmo :)
Łącznie zdobyłem tam niecałe 40tyś. monet łącznie i kilka porządnych gierek(L.A. Noire: Complete Edition, Hitman Absolution, Half-Life)parę dodatków, i trochę steamowych kart.
Co do ofert SMS, to wystarczy zamówić sobie jakiś darmowy starter i mamy problem z głowy :)
Z tymi ofertami SMS próbowałem z kilkoma starterami Playa ale niestety jest tam 3zł na starcie i żadna z ofert nie chciała się poprawnie zakończyć :(
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Coś długo te kody do gier idą
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: Coś długo te kody do gier idą
Z kodami jest różnie. Raz dojdą w 5 min. raz w 2 dni. Jeżeli długo czekasz na kod (2-3 dni) to oznacza, że masa ludzi tą grę również wzięła.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

Oficjalnie mogę potwierdzić, że Tremor działa, 2 tys pkt w kilka godzin bez używania ofert mobilnych, Trine i retrovirus właśnie przybyło, czyli +2 do Steam i +8 kart :D W sumie jak ktoś ma dużo starterów to fajny sposób na zdobywanie kluczy tf2
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Bawiłem się w to ostatnio ale nie warto, lepiej bawić się na Steamgifts gdzie wygrałem już 2 gry... Sam również rozdałem duplikaty czyli wyszedłem na 0 dostając gry :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

smugglersun pisze: Oficjalnie mogę potwierdzić, że Tremor działa, 2 tys pkt w kilka godzin bez używania ofert mobilnych
Jak to zrobiłeś? Mi z darmowych tasków i gier nic nie działa.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

catharsis pisze:
smugglersun pisze: Oficjalnie mogę potwierdzić, że Tremor działa, 2 tys pkt w kilka godzin bez używania ofert mobilnych
Jak to zrobiłeś? Mi z darmowych tasków i gier nic nie działa.
Dokladnie.. co klikne to oferta nie dla mojego kraju..
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Polecam tremorgames. Zdobyłem tam aż 10tys. punktów, głównie dzięki obserwacji polskiego forum tremorgames(tam jest temat, gdzie mówią jakie oferty działają).
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

głównie oferty - kombinowanie z różnymi mailami i danymi, żeby ankiety zaskoczyly ;)

@up - jakiś link? ;)
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

btw, rano była ankietka za 500 pkt :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Predator
Discord: #7239
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 72 razy
Kontakt:

Tremor polecam,wczoraj wymieniłem coinsy na Medal of Honor i jedną kartę do CS GO,dzisiaj rano był już klucz na pw oraz zaproszenie do wymiany z botem.Teraz stronka nie działa bo im chyba serwer padł ale jest sprawdzona :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Potwierdzam, że Tremor Games działa :D
Po kilku dniach postanowiłam spróbować z tym serwisem jeszcze raz i się opłaciło. Wyhaczyłam już trzy gry, w tym Botaniculę i Dear Esther, a poświęciłam na to łącznie jakąś godzinę.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Gratuluję dwóch crapów! :tak:
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

No według mnie to nie crapy, ale nie będę o tym dyskutować z kimś, kto gra w 99 Spirits i Eryi's Action :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

catharsis pisze: No według mnie to nie crapy, ale nie będę o tym dyskutować z kimś, kto gra w 99 Spirits i Eryi's Action :P
Sądząc po ilości osiągnięć to tylko dropi karty ;]
Zablokowany