[PC] Payday: The Heist
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
gra jest całkiem sympatyczna tylko skrajnie irytuje mnie ilość i głupota botów policjantów
więc chętnie zagram jak będziecie mieli ochotę bo wieję pustką raczej
z tego co wodziłem to normą są -4 aktywne rozgrywki ludzi totalnie nie ogarniających
wnioskuję, że 2 daje więcej możliwości poprowadzenia rozgrywki/jest mniej liniowa?
więc chętnie zagram jak będziecie mieli ochotę bo wieję pustką raczej

z tego co wodziłem to normą są -4 aktywne rozgrywki ludzi totalnie nie ogarniających
wnioskuję, że 2 daje więcej możliwości poprowadzenia rozgrywki/jest mniej liniowa?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Szukamy ludzi do gry z kolegą! Nie jesteśmy amatorami jeśli chodzi o FPS, jednak w PayDay: The Heist dopiero zaczynamy grać. Gramy dla przyjemności, achievementów i dobrej zabawy. Wiek już swój mamy, dużo czasu na grę również. Przede wszystkim ważna jest dla nas komunikacja podczas gry, więc jeśli chcesz z nami pograć wypadało by mieć TS3, mamy swój prywatny serwer. Dodawajcie mnie na steam: http://steamcommunity.com/id/pieczus/ , dostępność ogromna.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Dawno nie grałem ale jakby ktoś chciał to mogę spróbować czy jeszcze mam skilla 
Pisać na PW jak ktoś chętny (od razu ostrzegam, że rezerwuję Dallasa
) i od jutra mogę pograć.
Mogę grać zarówno z mężczyznami jak i kobietami (piszę na wszelki wypadek
).
Mogę korzystać z mikrofonu (lecz mam niestety słaby jednak da się pogadać), najbardziej lubię korzystać z komunikacji wbudowaną w Steam.

Pisać na PW jak ktoś chętny (od razu ostrzegam, że rezerwuję Dallasa

Mogę grać zarówno z mężczyznami jak i kobietami (piszę na wszelki wypadek

Mogę korzystać z mikrofonu (lecz mam niestety słaby jednak da się pogadać), najbardziej lubię korzystać z komunikacji wbudowaną w Steam.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Witam. Co do gry Payday 2 to sprawa wydaje się jasna. Sequel jest nieco bardziej rozbudowany. Oferuje sporo rabunków które odbywają się w różnych lokacjach i są dość urozmaicone. Więcej jest misji które można wykonać po cichu. Z resztą gra premiuje nie wdawanie się w niepotrzebną wymianę ognia i pozostawanie nie wykrytym bo łatwo można zostać otoczonym przez przeważające siły, nadciągających falami oddziałów policji. System rozwoju postaci oferuje liczne drogi rozwoju i swobodę w dokonywaniu wyborów tak aby stworzyć profesję która będzie odpowiadała Twojemu preferowanemu stylowi gry i będzie mogła stanowić wsparcie dla zespołu w zależności od warunków czy zadań do wykonania w trakcie misji. Dużo spluw i modyfikacji do nich oraz masa różnych masek które można wedle uznania upiększać. Rzecz jasna to także zasługa w pewnej mierze płatnych DLC. Po zakończonym rabunku bierzesz udział w losowaniu w którym można odblokować bonusy w postaci wspomnianych gadżetów do broni, nowe maski, wzory,kolory, dodatkową kasę czy doświadczenie. Pierwsza część, choć nie grałem w nią długo, wydaje się ubogą poprzedniczką następcy, widać że twórcy dysponowali zdecydowanie mniejszym budżetem. Mimo to oba tytuły dają dużo radości, zwłaszcza gdy za kompanów ma się stawiających na współpracę i otwartych graczy. Wtedy też łatwiej Ci przymknąć oko na pewne niedoróbki, przenikające postacie, błędy w przyznawaniu trafień itp. Ta seria w ogóle stawia na "teamplay" więc jeśli jest się egoistą, lepiej nie próbuj swoich sił w grze bo szybko Ci się znudzi i zniechęcisz innych do rozgrywki. Do tego przygrywająca nutka dubstepowej kakofonii jest całkiem znośna, a niektóre kawałki nawet nie zadają bólu uszom i przyjemnie się do nich wraca. Pozdrawiam