Indie Gala DIRT - lista wpłat

Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Wpłaty, które dostałem. Będę dopisywał na bieżąco. Proszę, o niepisanie w tym temacie żeby post mój i zaxa były ciągle widoczne.
Spoiler:pokaż
Na chwilę obecną nie wpłacił jedynie Grafer.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 145 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

To ja daję poniżej z mojej części listę wpłat:
Mi brakuje wpłaty od - spiken0
Ostatnio zmieniony 18 lis 2013, o 15:55 przez zax454, łącznie zmieniany 12 razy.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Kod: Zaznacz cały

101	 gaszalottii
102	 gorzejmi
103	 Kwmaster
104	 PanVarg
105	 PanVarg
106	 Pawko
107	 romanbram
108	 spyx
109	 Aikev
110	 gamingman
111	 Judgement
112	 Majaque
113	 trut
114	 Why666
115	 faith
116	 Q-ho (Tom płaci)
117	 strazaq 
118	 MaikeruKuma
119	 lukasz-sz
120 	 ramaqron
Jeszcze taka informacja dla nadgorliwych, którzy zamawiają 2-gą kopię - proszę o nie wpłacanie mi pieniędzy zanim nie uzbiera się pełna 20 - takich wpłat nie będę księgował do momentu zebrania pełnej grupy lub ustalenia listy rezerwowej. Nieistotnym jest dla mnie, że poprzednią kopię macie już zapłaconą i zaksięgowaną - wpłaty, przynajmniej do momentu wystartowania HH, pobieram TYLKO od pełnych "20".

Kolejną sprawą jest forma przelewu - uczulam na to, żeby wysyłać je, zgodnie z informacją w PW NIE jako opłatę za towar/usługę ale jako przelew do rodziny/znajomych - gdyż w tym drugim przypadku PayPal nie pobiera prowizji. Wszystkie niewłaściwe wpłaty będą odsyłane do nadawców.

INFORMACJA DODATKOWA: Powoli rozsyłamy zaproszenia do grupy giveawayowej - jeszcze do końca nie ustaliliśmy ile mamy reszty, jakie gry za nią kupimy i kiedy je rozdamy, więc na razie nie ma aż takiego ciśnienia na zapraszanie ludzi na steam - macie za to czas, żeby uzupełnić profile forumowe o poprawny link do steama. Więcej informacji wkrótce.

-------------------------------

Grupa Toma/Starego dostała właśnie zaproszenia do grupy steamowej w której rozdawane będą gry z reszt - jeśli nie dostałeś zaproszenia - sprawdź czy masz poprawnie podpięty profil steam w profilu na forum a następnie zgłoś się do osoby, której płaciłeś za bundla.

Co do tego co rozdamy Wam tym razem - na pewno będzie to Dark Souls: Prepare to Die Edition, a jako, że przy takiej ilości bundli i reszty trochę zostało to na tym się nie skończy - myślę, że możemy spokojnie podczas czarnopiątkowego szaleństwa kupić dla Was jakieś 8-10 ciekawych tytułów.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Był sobie kiedyś taki japoński horror, który później amerykanie "zamerykanizowali" jak to mają w swoim zwyczaju - nazywał się The Ring. Sprawa wygląda tak, ze wszyscy którzy wzięli udział w naszych wspólnych zakupach otrzymali właśnie telefon w którym dziwny, zniekształcony głos mówi im: "you have 14 days".

5 gier, 4 giveawaye, 14 dni na wzięcie w nich udziału:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jeśli jeszcze nie otrzymaliście zaproszenia do steamowej grupy: dodajcie swój profil steam do konta na forum a następnie skontaktujcie się z osobą, której wpłacaliście pieniądze na Galę! Pamiętajcie - to w Waszym interesie jest zadbać, abyście mogli wziąć udział w losowaniach!
Zablokowany