Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Kto gra w coś takiego... totalny szajs w dodatku 8x ta sama gra
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Zupełnie nie moje klimaty, może się zastanowię za dolca, ale przecież pinball jest za darmo na steamie, a to tylko zmienia stoły i różne efekty z tym związane, czy to naprawdę całkiem nieobeznanego w takie gry człowieka może przekonać kupno za 6 dolców kilka stołów?
Kurde jakby te 3 tytuły z BTA były za 1$ to bym brał, a tak to jeszcze się zastanowię. Kurde fajny motyw z bohaterami Marvel-a i Star Wars.
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Na horyzoncie rage, nie wiem, w porównaniu do wielu osób, co pewnie też w to nie grało, to ściągnę sobie tą darmową wersję, ale wątpię, by przychyliła falę zwycięstwa nad Rage. A ponieważ ma darmowy weekend, to oba przejrzę i porównam sobie.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Dla mnie lipa straszna, więc portfelik się cieszy i to bardzo xD Nigdy jakoś mnie pinballe nie za3mały na dłużej niż 5min, to teraz nawet dolca nie dam (pierniczyć te +5 do steama ^^ )
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ja się jeszcze zastanawiam nad opcją za dolara. Sporo pykałem w Pro Pinballe i Slam Tilty. Najcieplej wspominam jednak Extreme Pinball. Ostatnią grą w jaką grałem tego typu był Dream Pinball 3D, ale nie za długo przy nim wytrzymałem. Zastanawiam się czy to była słaba gra, czy tego typu rozgrywka po prostu mi się już znudziła.
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Kupilem za dolara, odpalilem na chwile... i gralem dwie godziny. Wlasnie doplacilem jeszcze piec dolcow. Kto sie zastanawia, a pamieta co to bylo Commodore, Atari, Amiga czy drewniane budy, powinien przynajmniej poprobowac. Wciaga!