Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Do konta steam można przypisać 1 szt (1 szt na konto). Jest coś nie tak... posprawdzam i napisze.

Instrukcja uzyskania klucza do turbiny:

WB Humble Bundle owners, LOOK HERE FOR DLC KEY
Found it. Annoying as all hell though, hoping Steam will fix it for us who don't use Big Picture. Anyway...to get the DLC code, go into Big Picture mode, navigate to LotRO, go left when you have it selected, View CD Key is an option there. Then you go to https://myaccount.turbine.com/index.php log in and enter the CD key there under Product Key.

Na maxa utrudnili pozyskanie tego klucza :D
Wyświetla się takie info, więc mmoożżee da radę dodać takich kluczy więcej. Ja mam dodany w historii konta 5 kluczy do Shadows of Angmar (najwidoczniej ten jest liczony tak samo).
You have activated The Lord of the Rings Online ™: Starter Pack

Instrukcja krok po kroku:

1. Make sure you have started the LotRO download on Steam. You can pause it by right clicking on LotRO in the game list and choosing "Manage Downloads" (or whatever other way you want to go to that page), then click pause in the upper right of the screen where it tells you what is downloading.
2. Go to the Humble Bundle page with all your games on it.
3. Send the LotRO code to Steam.
4. Bring up Steam again.
5. In Steam, click Big Picture Mode in the upper right corner. Steam will go fullscreen.
6. Navigate to LotRO within your Library and click on it.
7. Click on Links & More to the left of Play.
8. Scroll down to View CD Key and click.
9. Copy the key to your clipboard.
10. Go to https://myaccount.lotro.com/index.php and log into your LotRO account.
11. After logging in, paste the code into the Activate Product Key box and hit Submit.
12. Once that is successful, you can stop the download on Steam.

Itemy są w skrzynce Mac Starter bundle (w plecaku)

Dla tych, którzy nie wiedzą: w poniedziałek wychodzi nowy dodatek do Lotro (Helm s Deep) i serwery będą leżeć (wstaną dopieoro po 17-19 naszego czasu). Dodatek wprowadza ogromne zmiany w tym drzewka skili. Samo levelowanie skile i cała reszta ulegną dość znacznej modyfikacji. Info o różnicach i zmianach: https://www.lotro.com/forums/showthread ... on-Changes

Sprawdziłem i nie da rady dodać 2 kluczy do konta Tubine.

PL forum http://lotronline.pl/forum/index.php

A największa rzesza rodaków przebywa na serwerze SNOWBOURN. Kinshipy: Twierdza, Rycerze Natchnieni, Przymierze.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Czy informacja o ostatnim bonusie jest potwierdzona? Bo Epka Toma Daya brzmi nieźle, ale ciągle po cichu liczę na dowolny tytuł z serii Lego.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

W HB nie bedzie juz bonusow.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy

Misiumen pisze: Czy informacja o ostatnim bonusie jest potwierdzona? Bo Epka Toma Daya brzmi nieźle, ale ciągle po cichu liczę na dowolny tytuł z serii Lego.
Przecież Tom Day jest w groupeesowym BMX, a nie w HB :roll:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

O, mój błąd. Pomyliłem bundle :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

wiadomo cos co bedzie we wtorkowym HB tym 2 tygodniowym w ktorym zazwyczaj sa bonusy ?
Awatar użytkownika
Redaktor
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Póki co nawet nie wiadomo, czy taki bundle będzie.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Ja po cichu liczę na ten bundle z Plants vs Zombies jako główny.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: Ja po cichu liczę na ten bundle z Plants vs Zombies jako główny.

Ja liczę na bundla z Battlefield 3. Tyle razy przegapiłem, że aż mnie trzęsie :dziadek:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Zelgadis86 pisze:
FotelSkrzypi pisze: Ja po cichu liczę na ten bundle z Plants vs Zombies jako główny.

Ja liczę na bundla z Battlefield 3. Tyle razy przegapiłem, że aż mnie trzęsie :dziadek:
Na allegro masz klucz za symboliczną złotówkę. :piwo: Nie muszę mówić, że bardzo szybko schodzi.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nie kupuję nic na alledrogo, tym bardziej od podajrzanych kont... :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Twoja strata. Battlefield 3 na pewno już nie będzie w żadnym bundlu. To był jednorazowy "wybryk".
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

O który przeciek chodzi? Jedno jest pewne, do końca roku dadzą na pewno humble indie bundle 10, wątpię, żeby zmienili tradycję.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

tigritron pisze:
O który przeciek chodzi? Jedno jest pewne, do końca roku dadzą na pewno humble indie bundle 10, wątpię, żeby zmienili tradycję.

wiesz ile bedzie jeszcze hb zwyklych 2 tygodniowych do konca roku jakies 3/4 wiec nie musi dzis byc HIB 10
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Alloon pisze:
tigritron pisze:

wiesz ile bedzie jeszcze hb zwyklych 2 tygodniowych do konca roku jakies 3/4 wiec nie musi dzis byc HIB 10
Skąd pewność, że będzie bundle za bundlem? Równie dobrze może być dzisiaj przerwa.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

nom dlatego licze 3/4 a nie mowie 4 normalnie liczac do konca roku powinny byc 4 ale moga byc 3 z jedna 2 tygodniowa przerwa.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Ciekaw jestem czy dziesiatke dadza na swieta, czy zrobia jakis Christmas Bundle zamiast tego.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Draggy pisze: Ciekaw jestem czy dziesiatke dadza na swieta, czy zrobia jakis Christmas Bundle zamiast tego.
Ja liczę na Antichamber. ;) Myślę, że dziś zrobią przerwę, bo nie sądzę, żeby znów dali bundla z większym wydawcą w roli głównej, a na HiB 10 jeszcze za wcześnie. Chyba, że coś mobilnego, bądź jak bywało w przeszłości - bundle z ebookami.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

tigritron pisze:
Ten od PopCap games:
http://steamdb.info/sub/31327/#section_apps
http://steamdb.info/sub/31328/#section_apps
Wydaje się, że może to być Weekly, ale nigdy nie wiadomo ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

petras_36 pisze:
Draggy pisze: Ciekaw jestem czy dziesiatke dadza na swieta, czy zrobia jakis Christmas Bundle zamiast tego.
Ja liczę na Antichamber. ;) Myślę, że dziś zrobią przerwę, bo nie sądzę, żeby znów dali bundla z większym wydawcą w roli głównej, a na HiB 10 jeszcze za wcześnie. Chyba, że coś mobilnego, bądź jak bywało w przeszłości - bundle z ebookami.

jak bym mial obstawiac to bylo by tak dzis jakis bundle nie z grami moblie, ebook, comedy, music itp za 2 tygodnie przerwa nastepnie HIB 10 i ostatni konczacy rok jakis swiateczno/noworoczny moze :P
ODPOWIEDZ