Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
Dla osób które nie mają siły dalej rozwiązywać dam info, że na raptrze przedłużyli promocję na darmowe DLC(dwarfes i battle pack) do Guardians of Middle Earth z HIB.
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Daj spokój, chyba każdy może wpisać w google : https://www.google.pl/#q=snk+lesbian+titan+wiki
- Kontakt:
Aku: świetna zagadka!
przyznam że pierwsza część była banalna,
druga - trudniejsza, najwięcej czasu zajęło weryfikowanie dat przy grach,
trzecia - poddaję się wszystkie moje próby trafienia skończyły się na "INVALID CODE" mimo iż uważam, że rozgryzłem kod
Daj znać jaki był kod jak ktoś zgadnie
przyznam że pierwsza część była banalna,
druga - trudniejsza, najwięcej czasu zajęło weryfikowanie dat przy grach,
trzecia - poddaję się wszystkie moje próby trafienia skończyły się na "INVALID CODE" mimo iż uważam, że rozgryzłem kod
Daj znać jaki był kod jak ktoś zgadnie

- Kontakt:
To aż takie trudne? http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fi ... ideo_games
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Aku bo już jest za łatwo z drugim członem
PiccoloPL przecież już praktycznie odpowiedź dał w swoim poście
Za to trzeci nie mam pojęcia... myślałem że zamieniłeś liczby na cyfry i odwrotnie ale chyba to nie to 

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Można na Steamie dostać bana za zbyt dużą liczbę wprowadzonych niepoprawnych kluczy, bo atakuje jak szalony i trochę się obawiam konsekwencji? 

Ostatnio zmieniony 15 lis 2013, o 22:09 przez zielarek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Pytam się, odwracam się i widze balkon, kwiatka, okno, szybe, kratę, firankę i masę innych rzeczy i nie wiem o którą rzecz chodzi :/ żadna nie ma nic wspolnego z tymi liczbami
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Aku, AndrewBoss, azaell23, Cylek, Dell, domingz605, gnoll, JACKo, Lily, mammoth665, matsza, McSnake, MISI, NastyHero, patry45, Pawko, PhantomRF, PiccoloPL, PolishShot, Ragdor, remwal, Sliniak19991, smugglersun, spiken0, Star Rider, tgolan, TheMasterDexter, zielarek i 14 gości
Wszyscy na to czekają rzucaj xD
Wszyscy na to czekają rzucaj xD