Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Można zgarnąć darmowy kluczyk na Steam do Windborne, trzeba tylko się zarejestrować i potwierdzić adres:
http://www.gamepedia.com/news/139-gamep ... orne-codes
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Czyli rozumiem, że gra będzie dostępna przez miesiąc?During the preview, players will have full access to the game from the minute they get their code and the preview will be running for at least a month, so getting your code here will ensure that you have the maximum amount of time to enjoy this great release!
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Znalazłem potwierdzenie (tu: https://www.facebook.com/windbornegame):
Yes, the preview copy should go away at the end of the 4 week (or possible a bit longer) period.
- Kontakt:
Czyli ten klucz jest tylko na miesiac. Po miesiacu gra znika z konta Steam.Rerdrigar pisze:Znalazłem potwierdzenie (tu: https://www.facebook.com/windbornegame):
Yes, the preview copy should go away at the end of the 4 week (or possible a bit longer) period.
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
dzięki działa , nawet nie wiem skąd ale miałem juz tam kontozielarek pisze: Można zgarnąć darmowy kluczyk na Steam do Windborne, trzeba tylko się zarejestrować i potwierdzić adres:

ja właśnie też hehpatry45 pisze:dzięki działa , nawet nie wiem skąd ale miałem juz tam kontozielarek pisze: Można zgarnąć darmowy kluczyk na Steam do Windborne, trzeba tylko się zarejestrować i potwierdzić adres:

- Kontakt:
Oddam kupony zniżkowe
Gorky 17 - 90% ZNIŻKI
Jagged Alliance 2 - Wildfire - 90% ZNIŻKI
Serious Sam 3: BFE - 75% ZNIŻKI
Hamilton's Great Adventure - 75% ZNIŻKI
Kontakt PM.
Osoby które mają poniżej 10 postów będę ignorował.
Gorky 17 - 90% ZNIŻKI
Jagged Alliance 2 - Wildfire - 90% ZNIŻKI
Serious Sam 3: BFE - 75% ZNIŻKI
Hamilton's Great Adventure - 75% ZNIŻKI
Kontakt PM.
Osoby które mają poniżej 10 postów będę ignorował.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 25 razy
- Kontakt:
Pewno się rejestrowaliście kiedyś na minecraft wiki, bądź innym wiki gryTexasic pisze:ja właśnie też hehpatry45 pisze:dzięki działa , nawet nie wiem skąd ale miałem juz tam kontozielarek pisze: Można zgarnąć darmowy kluczyk na Steam do Windborne, trzeba tylko się zarejestrować i potwierdzić adres:

Przejrzałem skrzynkę i mam 4 takie wiadomości
Kod: Zaznacz cały
Welcome to the Curse Wiki Family!
You are receiving this email in regards to your account on Minecraft Wiki.
This means that we attempted to migrate your account into our central Curse.com account system. However, we could not automatically do this since there is a naming conflict and we had to temporarily rename your account to Dyziom41438.
The next time you log into Minecraft Wiki you will be asked to claim an existing Curse.com account or choose a new username. At this step you can also reclaim the previous username if you are the owner of the same Curse account.
As a reminder, your temporary account username is <wycięto, RODO :P>.
We look forward to your future editing collaboration on any Curse Wiki, thank you!
Ostatnio zmieniony 28 maja 2019, o 21:44 przez Dyziom, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Uwaga, uwaga. Mógłbym sprzedać, ale wstawię w zagadkę dla tęgich mózgów z ŁG.
Do zgarnięcia:
Batman: Arkham ...Origins.
Część pierwsza:

Część druga:
Była sobie kiedyś gra, na podstawie której nakręcono dość marny film. Sama gra była... Świetna, miała kilka części. W części o której myślę zastosowano jak na rok 2004 świetną grafikę.
Myślę o skrócie tej gry.
Myślę też o pewnej postaci z SnK, kobiecej. Ponoć była tytanem. I lesbijką. Ale z jej imienia wyrzuciłem trzecią literę.
Dodając te dwie rzeczy otrzymałem drugi człon kodu.
Część trzecia:
Część trzecią pozostawiłem na odbitkach zdjęć, które jako detektyw wykonałem pracując w Gotham.
Do zgarnięcia:
Batman: Arkham ...Origins.
Część pierwsza:

Część druga:
Była sobie kiedyś gra, na podstawie której nakręcono dość marny film. Sama gra była... Świetna, miała kilka części. W części o której myślę zastosowano jak na rok 2004 świetną grafikę.
Myślę o skrócie tej gry.
Myślę też o pewnej postaci z SnK, kobiecej. Ponoć była tytanem. I lesbijką. Ale z jej imienia wyrzuciłem trzecią literę.
Dodając te dwie rzeczy otrzymałem drugi człon kodu.
Część trzecia:
Część trzecią pozostawiłem na odbitkach zdjęć, które jako detektyw wykonałem pracując w Gotham.
A to nie chodziło,żeby sklecić kod z tych zagadek??