Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
wykorzystany

Star Wolves 3: Civil WaR
btw posiada ktos simsy na origi prosił bym o kontakt
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
btw posiada ktos simsy na origi prosił bym o kontakt
Mam do oddania 2 kupony na Steam. Mi są one niepotrzebne a niedługo przepadną.
Kto pierwszy zaprosi mnie do znajomych na Steam dostanie jeden z kuponów
Info:
Info:
Ze względu na to, że nie mam co robić postanowiłem się trochę pobawić i zorganizować konkurs
(o ile można to konkursem nazwać). Ukryłem gdzieś tutaj klucze do dwóch gier. Trzeba tylko te klucze znaleźć.
Nie wiem czy klucze działają, ponieważ dostałem je za darmo tak jak wiele innych osób już jakiś czas temu.
Proszę napisać czy komuś udało się znaleźć klucz. Miłego szukania
Kto pierwszy zaprosi mnie do znajomych na Steam dostanie jeden z kuponów

Spoiler:pokaż

Nie wiem czy klucze działają, ponieważ dostałem je za darmo tak jak wiele innych osób już jakiś czas temu.
Proszę napisać czy komuś udało się znaleźć klucz. Miłego szukania

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Ehh szkoda że te dwie gierki już posiadam, pierwsza to Mafia II, a następnej nie mogę zobaczyć bo nie mogę kliknąć "Dalej" w okienku, które informuje że posiadam już tą gre. Pewnie mam zainstalowaną ją xD
Fajnie to wymyśliłeś ^^
Fajnie to wymyśliłeś ^^
Ostatnio zmieniony 9 lis 2013, o 13:28 przez Kazujaman, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszą grą jest tak jak napisaliście Mafia II, a druga to miała być gra Final Exam Early Access ale teraz widzę, że nawet mi już z biblioteki zniknęła więc kod nie działa. Niby nic takiego ale postanowiłem coś ciekawego wymyślić.
Nie będzie to gra ale będzie to klucz: G7XNP-TY9L72-4Y3YDJ
Z tego co się dowiedziałem jest to klucz na 60 dni do Avast Internet Security.
Nie wiem czy działa, bo nie używam Avasta.
Nie będzie to gra ale będzie to klucz: G7XNP-TY9L72-4Y3YDJ
Z tego co się dowiedziałem jest to klucz na 60 dni do Avast Internet Security.
Nie wiem czy działa, bo nie używam Avasta.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
mam do oddania z obecnego WB Bundle dwie gry. Mianowicie Batman AA oraz Fear 3. Chciałbym wykorzystać tutaj sposób Kiliana, tak więc zamieszczam poniżej kilka linków z czego tylko dwa są właściwe, i to właśnie pod nimi możecie otrzymać te dwie gry 

Ehh już ktoś zajął te gry....
no trudno może następnym razem się uda
Edit: a żeby nie było ze spamuję to mam do oddania kody na złoto do World of Tanks które był w numerze 11 tego roku...
by je dostać osoba w wiadomościach prywatnych musi mnie przekonać (kod dla osób już grających)
no trudno może następnym razem się uda
Edit: a żeby nie było ze spamuję to mam do oddania kody na złoto do World of Tanks które był w numerze 11 tego roku...
by je dostać osoba w wiadomościach prywatnych musi mnie przekonać (kod dla osób już grających)
Ostatnio zmieniony 9 lis 2013, o 18:13 przez Goik, łącznie zmieniany 1 raz.