Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Mam tylko jedno i nie mam plusika. Kiedyś dostałem podobny kod jak ty, bo sam kupiłem plusa, ale u mnie kod nie działał. Później sprawdzę na konsoli, bo sprawdzałem przez komputerowego PSN'a. Ogólnie nie mogę pobierać gier z plusa więc chyba go nie mam. Nie wiem już

Kod: Zaznacz cały
SHP-TYJJ-XH64-4LL4-HMLY
- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
A tu jak zrobić własne kody do sh5 na uplay http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... 3e1#p49772 .
Dzięki :* :)Texasic pisze:Kod na Silent Hunter 5, na platformę Uplay (Ubisoftową)Kod: Zaznacz cały
SHP-TYJJ-XH64-4LL4-HMLY
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Jeśli zadziała to ostrzegam, żebyś wyłączył automatyczne przedłużanie subskrypcji w ustawieniach konta, bo inaczej PS Plus będzie się sam co jakiś czas przedłużał, tylko, że wtedy już płatnie.domingz605 pisze: Mam tylko jedno i nie mam plusika. Kiedyś dostałem podobny kod jak ty, bo sam kupiłem plusa, ale u mnie kod nie działał. Później sprawdzę na konsoli, bo sprawdzałem przez komputerowego PSN'a. Ogólnie nie mogę pobierać gier z plusa więc chyba go nie mam. Nie wiem jużAle jak wpisałem kod pisało, że kod został zrealizowany i tam gdzieś w multimediach pisało, że aktywowałem "PS+ na 90 dni + miesiąc gratis".
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
SHP-XYRG-Y3MA-DGYC-3NGC
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Wiem. Znam się na tymPio pisze:Jeśli zadziała to ostrzegam, żebyś wyłączył automatyczne przedłużanie subskrypcji w ustawieniach konta, bo inaczej PS Plus będzie się sam co jakiś czas przedłużał, tylko, że wtedy już płatnie.domingz605 pisze: Mam tylko jedno i nie mam plusika. Kiedyś dostałem podobny kod jak ty, bo sam kupiłem plusa, ale u mnie kod nie działał. Później sprawdzę na konsoli, bo sprawdzałem przez komputerowego PSN'a. Ogólnie nie mogę pobierać gier z plusa więc chyba go nie mam. Nie wiem jużAle jak wpisałem kod pisało, że kod został zrealizowany i tam gdzieś w multimediach pisało, że aktywowałem "PS+ na 90 dni + miesiąc gratis".

- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
http://www.gamestar.de/keys/prince-of-p ... sene-zeit/ - nie mam jak sprawdzić ale podobno książe depresji - zapomniane paski na uplay z tej samej beczki co wcześniejszy silent hunter