ZABEZPIECZENIE STAR-FORCE (ANTY-STAR-FORCE TEAM)

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 0

Czy wykrzyczał się komuś Star-Force na Windowsie XP SP2? U mnie jest instant bluescreen po odpaleniu gry. Nie dość, że nie działa mi Toca Race Driver 2, to jeszcze przeglądam teraz płytki z CDA 2004 i nie odpalają mi 2 demka (TrackMania i Xpand Rally). Jakieś podpowiedzi co dalej robić? Zaaplikowanie lekarstwa to ostateczność :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Spróbuj zaktualizować sterownik StarForce'a https://www.star-force.com/support/drivers/
Ci użytkownicy podziękowali ShFil za ten post:
Jgambolputty
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6

Jgambolputty pisze: 7 lis 2024, o 22:45 Czy wykrzyczał się komuś Star-Force na Windowsie XP SP2? U mnie jest instant bluescreen po odpaleniu gry. Nie dość, że nie działa mi Toca Race Driver 2, to jeszcze przeglądam teraz płytki z CDA 2004 i nie odpalają mi 2 demka (TrackMania i Xpand Rally). Jakieś podpowiedzi co dalej robić? Zaaplikowanie lekarstwa to ostateczność :mrgreen:
ten żałosny "antyzabezpieczeniowy" żal potrafi być na tyle bezczelny jeszcze że przy jego instalacji znaczy zainfwkowania systemu toksykiem kału ]:-> xd potrafi jeszcze mieć roszczenia że mu brakuje bibliotek do poprawnego zainstalowania śmiech na sali xd, toca chyba po angielsku ma star forca i jakaś tam jeszcze, a np w białej kolekcji klasyki xtrahit już nie ma, xpandzik z cd-action ma żal, trackanie też zainfekowane jak w resident evil zombie lol
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6

Czy jak kupie któregoś z tych S.T.A.L.K.E.R-ów czy wszystkie xd to trafie na STAR-FORCA?
Załączniki
800.png
800.png (180.47 KiB) Przejrzano 1682 razy
image.png
image.png (388.13 KiB) Przejrzano 1682 razy
image-_1__2.png
image-_1__2.png (367.78 KiB) Przejrzano 1682 razy
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Fizycznie ciężko ale klucze na steam tak
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6

czy gra wheelman z 2009 ma STAR-FORCE? z wydania białej kolekcji klasyki EXTRA KLASYKA CZY TS TOP SELLER?
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6

NISSAN_240SX pisze: 26 gru 2024, o 20:28 czy gra wheelman z 2009 ma STAR-FORCE? z wydania białej kolekcji klasyki EXTRA KLASYKA CZY TS TOP SELLER?
nie ma :mrgreen:
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6

:mrgreen: hejka, Czy Driver: Parallel Lines z tych 3 kolekcji ma Star-Force? czy tego TAGESA?, czy te wszystkie płyty to to samo?
Załączniki
DriverParallel Lines pc.png
DriverParallel Lines pc.png (370.69 KiB) Przejrzano 514 razy
Driver-Parallel-Lines-pc_1.png
Driver-Parallel-Lines-pc_1.png (1.43 MiB) Przejrzano 514 razy
Driver Parallel Linespc.png
Driver Parallel Linespc.png (541.22 KiB) Przejrzano 514 razy
Awatar użytkownika
Łowca

Hej, przeczytałam cały wątek. Czy to oznacza, że nie można uruchomić gry z tym Star Forcem na żadnym drugim urządzeniu? Chciałam sobie kupić gierkę z drugiej ręki i odpalić na windows vista, ale teraz się boję że mi to zepsuje system albo w ogóle nie odpalę gry :shock: Ratunku :|
ODPOWIEDZ