Spoiler:pokaż
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:

- Ci użytkownicy podziękowali kamil_999666 za ten post:
- Eljero
- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
Hasztag Tak samo.Shelia pisze: 5 sie 2025, o 19:13 Eh, a dosłownie trzy dni temu pomyślałam "przecież nie dadzą Persony 5 Royal w bundlu" i wzięłam na CDKeys.
Z kuponem skuszę się może dla Banishers i Wildmender, bo mam już Persone (taaa), Sandrock i Let's School.
- Kontakt:
5 sierpnia 2025 Persona 5 Royal - Retail - [Digital] (EU) Punkt sprzedażyToxiczo pisze: 5 sie 2025, o 19:20 Ktoś musiał kupić, inaczej by nie dali. Dziękujemy za poświęcenie![]()
17 marca 2025 Persona 5 Royal - Retail - [Physical] (RoW) Punkt sprzedaży
tak mam

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
dziwna logika nie powiem, czyli jak gierka sie nie sprzedaje poza bundlami to wtedy jej nie dają do bundla żeby jeszcze wiecej nie zarobić xDToxiczo pisze: 5 sie 2025, o 19:20 Ktoś musiał kupić, inaczej by nie dali. Dziękujemy za poświęcenie![]()
- Kontakt:
no dobra ale po co Ty właściwie aktywowałeś drugą kopie tej gry zamiast to sprzedać? niczym się te wersje nie roznią w plikach gry, nie wiem zapomnialeś że już masz i z automatu wklepales kluczyk z czojsa do stima czy co bo nie rozumiem po co to zrobiłeś

- Kontakt:
Trochę przypadkiem. Ciekawiło mnie jaka wersja wyskoczy. Zwykle pokazuje w tych SIH czy tam innym skrypcie, jaka wersja i nie aktywuje. Pierwszy raz mi aktywowało.Armin pisze: 5 sie 2025, o 21:52 no dobra ale po co Ty właściwie aktywowałeś drugą kopie tej gry zamiast to sprzedać? niczym się te wersje nie roznią w plikach gry, nie wiem zapomnialeś że już masz i z automatu wklepales kluczyk z czojsa do stima czy co bo nie rozumiem po co to zrobiłeś![]()
- Kontakt:
a to ja znalem taki motyw bo kilkanascie lat temu kupilem fallouta ktory nie mial jezyka polskiego na jeden region ROW a kilka lat pozniej dokupilem sobie wersje PCR
Polska Czechy Rosja i mam dwie

- Załączniki
-
- ffZrzut ekranu 2025-08-06 000943.png (63.05 KiB) Przejrzano 1583 razy
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Na SG jest info:MDA pisze: 5 sie 2025, o 23:11Trochę przypadkiem. Ciekawiło mnie jaka wersja wyskoczy. Zwykle pokazuje w tych SIH czy tam innym skrypcie, jaka wersja i nie aktywuje. Pierwszy raz mi aktywowało.Armin pisze: 5 sie 2025, o 21:52 no dobra ale po co Ty właściwie aktywowałeś drugą kopie tej gry zamiast to sprzedać? niczym się te wersje nie roznią w plikach gry, nie wiem zapomnialeś że już masz i z automatu wklepales kluczyk z czojsa do stima czy co bo nie rozumiem po co to zrobiłeś![]()
https://steamdb.info/depot/1753981/IMPORTANT: Persona 5 Royal contains an empty depot which means it can be activated on top of your store purchase, making you waste the key in the process. Do not try to redeem it if you already own the game!
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Humble to już jedzie całkiem po bandzie.
Kupiłeś klucz Steam, ale dostaniesz klucz GOG, bo czemu nie? Przecież wiadomo, że klucze Steam wydobywa się na Marsie, to nie taka prosta sprawa załatwić więcej ¯\_(ツ)_/¯
Kupiłeś klucz Steam, ale dostaniesz klucz GOG, bo czemu nie? Przecież wiadomo, że klucze Steam wydobywa się na Marsie, to nie taka prosta sprawa załatwić więcej ¯\_(ツ)_/¯