Yuplay.ru - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
z rosją mają tylko swoją historie i geneze, sprzedali się jakis czas temu jakiejs azjatyckiej spolce i tam jest cały kapitał ulokowany i to oni zarabiają
trudno znalezc szczegolowe dane bo to tak samo szemrane i na granicy prawa interesy jak takie kinguin czy g2a ktore wyprowadzają pieniadze z Polski na jakis cypr albo coś takiego xD
trudno znalezc szczegolowe dane bo to tak samo szemrane i na granicy prawa interesy jak takie kinguin czy g2a ktore wyprowadzają pieniadze z Polski na jakis cypr albo coś takiego xD
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
Wiesz można znaleźć pewne dane 176.9.156.13 serwera firma wydmuszka. Igratos International Limited. Na oficjalnej stronie nie masz e-mail ale jak poszukasz to dostajesz taki e-mail contact@igratos.com Masz dane kolego. Wszystko się da znaleźć. - Daj mi imię i nazwisko a znajdę wszystko.Armin pisze: 5 sie 2025, o 11:21 z rosją mają tylko swoją historie i geneze, sprzedali się jakis czas temu jakiejs azjatyckiej spolce i tam jest cały kapitał ulokowany i to oni zarabiają

Chciałbym dalej ujawnić CEBULKĘ ale regulamin mi forum tego zabrania.
Co do Rosjan.
1939 Rosja najeżdża Polskę
1939 Rosja najeżdża Finlandię
1940 Rosja najeżdża Estonię
1940 Rosja najeżdża Litwę
1956 Rosja najeżdża Węgry
1968 Rosja najeżdża Czechosłowację
1979 Rosja najeżdża Afganistan
1994 Rosja najeżdża Czeczenię
1999 Rosja ponownie najeżdża Czeczenię
2008 Rosja najeżdża Gruzję
2014 Rosja najeżdża Ukrainę
2015 Rosja najeżdża Syrię
2022 Rosja ponownie najeżdża Ukrainę
Piękny Tekst - Bij Ruskich w każdej go postaci, bo to jest twój największy dzisiaj wróg. To przecież on kościami twoich braci, brukował sieć swych niezliczonych dróg.
- Kontakt:
o cholera ty to jesteś niesamowity hakier, zamiast robić karierę z takimi umiejętnościami obsługi google to ty siedzisz na forum dla graczy i pier*olisz jakieś głupoty zakładając z *zady* debilne tematy caly czas xDDDDDDDDDlactoral pisze: 5 sie 2025, o 15:00Wiesz można znaleźć pewne dane 176.9.156.13 serwera firma wydmuszka. Igratos International Limited. Na oficjalnej stronie nie masz e-mail ale jak poszukasz to dostajesz taki e-mail contact@igratos.com Masz dane kolego. Wszystko się da znaleźć. - Daj mi imię i nazwisko a znajdę wszystko.Armin pisze: 5 sie 2025, o 11:21 z rosją mają tylko swoją historie i geneze, sprzedali się jakis czas temu jakiejs azjatyckiej spolce i tam jest cały kapitał ulokowany i to oni zarabiają
trudno znalezc szczegolowe dane bo to tak samo szemrane i na granicy prawa interesy jak takie kinguin czy g2a ktore wyprowadzają pieniadze z Polski na jakis cypr albo coś takiego xD![]()
![]()
Co do Rosjan.
Piękny Tekst - Bij Ruskich w każdej go postaci, bo to jest twój największy dzisiaj wróg. To przecież on kościami twoich braci, brukował sieć swych niezliczonych dróg.
a tak na serio to ty gowno znalazłeś, idź szukać dalej i zgogluj sobie najpierw co to jest "słup" buahahahhaha
- Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post (w sumie 4):
- MDA • TheRedeemer • joshep666 • oLiardi
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
Gdzie ja coś pisałem o słupie.Armin pisze: 5 sie 2025, o 17:32o cholera ty to jesteś niesamowity hakier, zamiast robić karierę z takimi umiejętnościami obsługi google to ty siedzisz na forum dla graczy i pier*olisz jakieś głupoty zakładając z *zady* debilne tematy caly czas xDDDDDDDDDlactoral pisze: 5 sie 2025, o 15:00Wiesz można znaleźć pewne dane 176.9.156.13 serwera firma wydmuszka. Igratos International Limited. Na oficjalnej stronie nie masz e-mail ale jak poszukasz to dostajesz taki e-mail contact@igratos.com Masz dane kolego. Wszystko się da znaleźć. - Daj mi imię i nazwisko a znajdę wszystko.Armin pisze: 5 sie 2025, o 11:21 z rosją mają tylko swoją historie i geneze, sprzedali się jakis czas temu jakiejs azjatyckiej spolce i tam jest cały kapitał ulokowany i to oni zarabiają
trudno znalezc szczegolowe dane bo to tak samo szemrane i na granicy prawa interesy jak takie kinguin czy g2a ktore wyprowadzają pieniadze z Polski na jakis cypr albo coś takiego xD![]()
![]()
Co do Rosjan.
a tak na serio to ty gowno znalazłeś, idź szukać dalej i zgogluj sobie najpierw co to jest "słup" buahahahhaha

PS. To wszystko co napiszę tutaj. To jest puenta i ty piszący do mnie o tym pamiętaj.
- Kontakt:
no wlasnie napisales "Masz dane kolego." czyli w domysle dane yuplay a ja ci piszę że nie znalazleś danych yuplay tylko ich słupa xD