Pytanie o konto steam
- Discord: Boberek00
- Podziękował: 372 razy
- Podziękowania: 157 razy
mi wystarczyło wysłane zdjęcie z kodem podarunkowymremerri pisze: 30 lip 2025, o 00:36 Jest to ciężko załatwić z Supportem steam?
Czy trzeba znowu pierwszy mail konta podawać i dowody zakupów.
i po trzech godzinach mi pomogli
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Skoro tytuł jest ogólny, a nie jak zmienić region na steam to nie będę zakładał nowego wątku.
Czemu na steam nie mogę sprzedać kart niektórych? Pisze "posiadasz 1szt tego przedmiotu w twoim ekwipunku, których obecnie nie można wystawić na rynku".
Czemu na steam nie mogę sprzedać kart niektórych? Pisze "posiadasz 1szt tego przedmiotu w twoim ekwipunku, których obecnie nie można wystawić na rynku".
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Zerknij na kartę w ekwipunku, to się dowiesz.
Zakładam, że nie mają czasowego bana jak karty wyprzedażowe, bo nie ma wyprzedaży obecnie (i kart wyprzedażowych też już nie ma za darmo, więc...).
Więc prawdopodobnie mają tag "niesprzedawalne" i dlatego nie można ich sprzedać. Zrób sobie odznakę, wymień na inne albo przemiel na gemy - milionów już na nich nie zarobisz.
Zakładam, że nie mają czasowego bana jak karty wyprzedażowe, bo nie ma wyprzedaży obecnie (i kart wyprzedażowych też już nie ma za darmo, więc...).
Więc prawdopodobnie mają tag "niesprzedawalne" i dlatego nie można ich sprzedać. Zrób sobie odznakę, wymień na inne albo przemiel na gemy - milionów już na nich nie zarobisz.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Z jakich gier są to karty? Bo z tytułów, które zniknęły ze sprzedaży na Steam kart nie da się sprzedawać - choć to tylko jeden z możliwych scenariuszyDenionet pisze: 4 sie 2025, o 14:54 Skoro tytuł jest ogólny, a nie jak zmienić region na steam to nie będę zakładał nowego wątku.

- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
Nie da się sprzedać na steam. Poza steam są strony i fora, gdzie oferują czasem sporo kasy za rzadkie karty do wycofanych gier.Nesus pisze: 4 sie 2025, o 15:42Z jakich gier są to karty? Bo z tytułów, które zniknęły ze sprzedaży na Steam kart nie da się sprzedawać - choć to tylko jeden z możliwych scenariuszyDenionet pisze: 4 sie 2025, o 14:54 Skoro tytuł jest ogólny, a nie jak zmienić region na steam to nie będę zakładał nowego wątku.
Czemu na steam nie mogę sprzedać kart niektórych? Pisze "posiadasz 1szt tego przedmiotu w twoim ekwipunku, których obecnie nie można wystawić na rynku".![]()
- Discord: Boberek00
- Podziękował: 372 razy
- Podziękowania: 157 razy
gra możę nie być już sprzedawanaDenionet pisze: 4 sie 2025, o 14:54 Skoro tytuł jest ogólny, a nie jak zmienić region na steam to nie będę zakładał nowego wątku.
jak przedmówcy ci napisali przerób je na karty lub ze zostaw na pamiątke
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Napisz na forum danej gry, że posiadasz do niej karty i odsprzedasz za klejnoty. Na pewno wpadnie Ci z nich zadowalająca liczba. Aczkolwiek warto spróbować sposoby, o których pisali przedmówcy.