Fanatical - temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Gdyby ktoś był zainteresowany zakupem jakiejś gry z bundle'a: Build your own Platinum Collection - February 2025 i tak jak ja, miał problemy z doborem pozostałych tytułów, to w razie czego moglibyśmy złożyć jedną wspólną paczkę.
Mnie interesuje w zasadzie tylko Tiny Terry's Turbo Trip i niestety ciężko coś do tego dobrać. Może kogoś też interesuje jakaś pojedyncza pozycja to łatwiej byłoby już taką paczkę złożyć.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 86 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

Jestem rozczarowany tym bundle festem. Nie było nawet średniego killer bundle ani paczuszek za dolca... Jakiś taki niesmak jest..
Ci użytkownicy podziękowali pawelt za ten post (w sumie 4):
joshep666pioytyrdarkwindsempie44
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

pawelt pisze: 14 lut 2025, o 17:01 Jestem rozczarowany tym bundle festem. Nie było nawet średniego killer bundle ani paczuszek za dolca... Jakiś taki niesmak jest..
Powiem więcej, to chyba pierwszy (od kiedy tam kupuję, czyli parę lat) bundlefest na którym nic nie wziąłem... Było parę potencjalnie ciekawych gier jak Tomb Raider, Endzone 2 czy Spirittea, ale cena niezbyt "bundlowa".Z tych tańszych też specjalnie nic mnie nie ciągnęło, przynajmniej nie na tyle, żeby faktycznie kupić.
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post (w sumie 5):
joshep666darkwindpaweltsempie44Quoyque
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 48 razy
Podziękowania: 40 razy

Ma może ktoś zbędny kod zniżkowy na Fanatical i chciałby się podzielić?
Czy ktoś może zakupił za ponad 15EURO i może powiedzieć jaką grę dostał?
Na VPN USA jest cena 10.19USD za Alex Murphy Edition.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 0

Ktoś jeszcze może zastanawia się nad Easter Bundle 2025 ale brakuje mu jednego tytułu do kompletu? Chętnie odkupiłbym Mosaic Chronicles, ale jakoś nie ciągnie mnie do żadnego z pozostałych tytułów żeby dociągnąć do 3
Awatar użytkownika
Predator

Obrazek
Ciekawe, jutro ma się zacząć Bundlefest, tym razem dłuższy, trochę dziwne tak w środku tygodnia... Zobaczymy :tak:
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ja nie mam wielkich nadziei... może zaskoczą :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Liczę, że będzie coś fajnego w killer bundle, bo ostatnio jakoś nic mnie nie zainteresowało. Nie obraziłbym się na Tropico 5 z kompletem DLC albo Tropico 6 :)
Awatar użytkownika
Predator

O, normalnie wyceniony Killer, spoko. Może malutki, gry też raczej to mniej znane indyki, ale przy cenie 1 gra za 1€ i paru nowych w bundlach tytułach jest ok. Nie do końca "Killer", ale ta seria bundli od dawna była tylko killerem z nazwy.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

pioytyr pisze: 7 maja 2025, o 17:10 O, normalnie wyceniony Killer, spoko. Może malutki, gry też raczej to mniej znane indyki, ale przy cenie 1 gra za 1€ i paru nowych w bundlach tytułach jest ok. Nie do końca "Killer", ale ta seria bundli od dawna była tylko killerem z nazwy.
No właśnie taki nie bardzo killer ale ciekawa zmiana po ostatnich killerach - w temacie ceny i ilości gier.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

Z dawnego Killera został już tylko kiler. Wieeem, co za ile... :banangitara:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 48 razy
Podziękowania: 40 razy

Nie ma może ktoś jakiegoś kodu zniżkowego do Fanatical na zbyciu? :)
Awatar użytkownika
Predator

Bury Zenek pisze: 9 maja 2025, o 18:32 Nie ma może ktoś jakiegoś kodu zniżkowego do Fanatical na zbyciu? :)
Jest jeden na 5%
Spoiler:pokaż
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post:
Bury Zenek
Awatar użytkownika
Predator

Obrazek
Na Fanatical rozpoczął się Bundle Bash, pierwszy bundel - https://www.fanatical.com/en/pick-and-m ... asy-bundle

I taka ciekawostka, akurat w ostatni piątek dostałem jednorazową zniżkę na bundle (-15%). Ktoś też otrzymał? Ciekawe z czego to wynika, że założyłem konto w ich sklepie tego dnia parę lat temu? Czy rozsyłali tak z okazji jakiejś ich rocznicy?
Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post (w sumie 2):
Rapisherpawelt
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

Dajcie znać, gdyby ktoś chciał coś z bundle'a:
https://www.fanatical.com/en/pick-and-m ... own-bundle
Wystawię na bazarze za 30 zł. Mi zależy tylko na Broken Sword.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 49 razy
Podziękowania: 63 razy
Kontakt:

Yamaneko pisze: 27 lip 2025, o 10:12 Dajcie znać, gdyby ktoś chciał coś z bundle'a:
Co do twojego linka 'Sorry, Prestige Collection - Build your own Bundle (June 2025) has now ended. Find our latest best selling bundles below for more amazing savings!"

Co do twojej gry Broken Sword to jest https://bazar.lowcygier.pl/offer/882325 za 2 zł 80 groszy.
Awatar użytkownika
Łowca

lactoral pisze: 5 sie 2025, o 08:13
Yamaneko pisze: 27 lip 2025, o 10:12 Dajcie znać, gdyby ktoś chciał coś z bundle'a:
Co do twojego linka 'Sorry, Prestige Collection - Build your own Bundle (June 2025) has now ended. Find our latest best selling bundles below for more amazing savings!"

Co do twojej gry Broken Sword to jest https://bazar.lowcygier.pl/offer/882325 za 2 zł 80 groszy.
Co do mojego linka - już nieaktualne, było aktualne, gdy jeszcze bundle wisiał.
Co do Twojego linka na bazar - to nie ta gra. Tę wersję Broken Sword przeszedłem przed laty. Teraz czas na Reforged: https://bazar.lowcygier.pl/offer/880952.
Kupiłem w Fanatical z Viewfinder.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 49 razy
Podziękowania: 63 razy
Kontakt:

Napisałeś że chcesz zagrać w grę - Broken Sword. - Proszę napisz że ty żartowałeś.

Bo wersja Broken Sword - Cień templariuszy: Reforged od zwykłej się różni tym. - Nagrodzona klasyka Broken Sword powraca w 4K i z odświeżonym dźwiękiem. Przeżyj jedną z największych przygód w historii gier.
Awatar użytkownika
Łowca

lactoral pisze: 5 sie 2025, o 14:38 Napisałeś że chcesz zagrać w grę - Broken Sword. - Proszę napisz że ty żartowałeś.

Bo wersja Broken Sword - Cień templariuszy: Reforged od zwykłej się różni tym. - Nagrodzona klasyka Broken Sword powraca w 4K i z odświeżonym dźwiękiem. Przeżyj jedną z największych przygód w historii gier.
EDIT: Odpisałem, wyjaśniłem, skasowałem. Wiem, co chciałem kupić, wiem jakie są różnice. Nie muszę się tłumaczyć. Choć rozumiem, że skoro strony już nie było, mogłeś rzeczywiście ni widzieć, jaka wersja tam była.
Ci użytkownicy podziękowali Yamaneko za ten post:
Armin
ODPOWIEDZ