Kłamstwo sieci McDonald's-KFC-Burger King-Popeyes twierdzące że są Restauracjami

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 83 razy
Podziękowania: 56 razy

Chłopie, zdecyduj się, o czym piszesz... najpierw o nie-/restauracjach, a potem - ni z gruchy, ni z pietruchy - przeskakujesz na zakaz odmowy sprzedaży...
lactoral pisze: 22 lip 2025, o 16:24 Nie spotkałem żadnej restauracji, gdzie nie było obsługi kelnerskiej.
Zdaje się, że w Maku pracownicy też przynoszą zamówienie do stolików, podchodzi to więc pod kelnerowanie... :gwizdany:
lactoral pisze: 22 lip 2025, o 15:38 Pokaż mi jeden lokal z tych sieci gdzie jest obsługa kelnerska i mogę zamówić alkohol.
skocz do Maka w Holandii, tam spokojnie zamówisz do żarcia i piwo z kija (tak przynajmniej było jakieś 25 lat temu, jak teraz, nie wiem)... :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 83 razy
Podziękowania: 56 razy

GThoro pisze: 22 lip 2025, o 16:34
lactoral pisze: 22 lip 2025, o 15:38 Później weszły kolejne przepisy które brzmiały prawie identycznie. Nie będę ciągle nowych przepisów wyszukiwał.
Ale to Ty dzwonisz.
"on tak naprawdę nie wie... Czy to ktoś do niego de-ze-woni, czy to on de-ze-woni...!" :dziadek:
:piwo:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

lactoral pisze: 22 lip 2025, o 05:07 W Polskim prawie te lokale nie spełniają definicji restauracji. Ale oni mogą je sobie tak nazywać, nie patrząc na nasze prawo. Gdy Polak nazwie swój bar szumnie restauracja, to zaraz będzie miał sześć kontroli i zostanie ukarany. Tak samo motelu nie można nazwać hotelem.

PS. Witam swoich "sympatyków" :macha: :mrgreen: :lol:
Z tego co widzę, to nie tylko ja mam dosyć Twoich niezwykłych problemów. Kolejny idiotyczny temat tego typu = ban. Zamykam :macha:
Ci użytkownicy podziękowali GhostHound za ten post (w sumie 6):
TheRedeemerbolesna prawdaxardasQuoyqueMDAEdmundBA
Zablokowany