Gry PC dołączane do sprzętu komputerowego

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 6 razy

Zastanawiam się ile gier w Polsce mogło być dołączane do sprzętu komputerowego (procesor, karta graficzna, muzyczna, napęd CD/DVD, laptop, płyta główna etc). Wiem, że była jakaś edycja gry Chrome dołączana do kart graficznych Gainward, Thief 3 też był do GPU Gigabyte dawany, Ghost Master był do procków Pentium dawany, chyba też Tomb Raider Angel of Darkness też był do jakiegoś Radeona dawany. Ktoś jeszcze zna takie gry? Ewentualnie czy kojarzycie może czy do jakichś płyt ze sterownikami do GPU lub innego sprzętu też dołączano jakieś gry?
Ci użytkownicy podziękowali MrPepka za ten post:
jobjoxPL
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 110 razy
Podziękowania: 85 razy

Były dodawane gry do sprzętu. Nie powiem ci dokładnie, ale jak te dziesięć, jedenaście lat temu kupowałem kompa pod Wiedźmina 3, to dostałem go za friko do karty graficznej. Kod na GOG-a. To samo było z procesorem Intela. Dostałem jakiś kod dzięki któremu mogłem pozyskać kody na Steam na gry ze strony Intela. Ale jakie to były gry, to nie pamiętam.
W każdym razie jak w tym roku kupowałem komputer, to już nie dostałem żadnej gry do sprzętu.

Co jakiś czas tak jest, że dodają coś do karty graficznej albo procesora. Ale najczęściej do tych najnowszych, żeby się sprzedawały chętniej. Jak kupisz po czasie albo jakiś starszy sprzęt, to jest wielkie prawdopodobieństwo, że na nic się nie załapiesz. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy

Kody to ja wiem, ale mi chodzi o płytki z grami dodawane do kart graficznych, muzycznych, cpu etc czy płytki ze sterownikami do których są dołączane gry
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Z Asusem 8800 GT dostałem płytę z Company of Heroes: Opposing Fronts
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Do Pentium III dostałem Fifę 2000.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Plyty dvd z Thief Deadly Shadows/ Joint Operations Typhoon Rising od Gigabyte do kart graficznych oraz Prey (2006) z Sound Blaster X-FI Extreme Music.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 27 razy

Do karty graficznej Palit geforce 7600 gt dodawano płytę z grą Spellforce 2
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

W zestawie z Leadtek Winfast A6600TD (GeForce 6600) dodawali gry
Prince of Persia Warrior Within i Splinter Cell, do teraz mam płytki :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 13 razy

Na pewno do jakiegoś sprzętu dodawali Neverwinter Nights 2. Płyty już chyba nie mam ale kupowałem ją na Allegro lata temu.
ODPOWIEDZ