Amazon.pl - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

Mafia III: Definitive Edition, Minecraft Legends, Gravity Circuit, Paleo Pines, Clouds & Sheep 2, DreadOut 2, ENDLESS™ Space — Definitive Edition, God’s Trigger, New York Mysteries: Power of Art Collector’s Edition, Projection: First Light, Faraway: Director’s Cut, Gloomhaven, The Last Spell, Fashion Police Squad, Genesis Noir, Blood Omen: Legacy of Kain, Berserk Boy, The Last Show of Mr. Chardish, Wild Country, Thief™ Gold, Troublemaker, Kraken Academy!! and Priest Simulator: Vampire Show.
Mimo 2 powtórek, super
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post:
RedEvil
Awatar użytkownika
Predator

STAR WARS™ Galactic Battlegrounds Saga, LEGO® Star Wars™ — The Complete Saga, Styx: Master of Shadows, The Invisible Hand, Wolfenstein® II: The New Colossus™ Digital Deluxe Edition, Amnesia: Rebirth, Hypnospace Outlaw, Doors — Paradox, Saints Row: Gat out of Hell, ENDLESS™ Legend Definitive Edition, Golf with Your Friends, Legacy of Kain: Blood Omen 2, Mail Time, FATE, Thief™ 2: The Metal Age, Everdream Valley, Chessarama, The Lost Ashford Ring, Samurai Bringer, Trinity Fusion, Masterplan Tycoon, Liberté and Jennifer Wilde Unlikely Revolutionaries.
https://primegaming.blog/prime-gaming-m ... b09ab88a29

Fajnie gdyby to było odświeżone Fate, ale wątpię

I jeszcze to:
May the 4th be with you! In celebration of STAR WARS™ Day, Prime members can access STAR WARS Jedi: Fallen Order™ for 24 hours via Amazon Luna starting at 12 a.m. PDT / 3 a.m. EDT on Sunday, May 4 in supported countries. Today until Thursday, May 8 via Amazon Luna, Prime members can also play LEGO® Star Wars™ III — The Clone Wars™ and LEGO® Star Wars™ — The Complete Saga, as well as Star Wars™ Pinball until Saturday, May 31. Additionally, starting today, Prime members can claim fan favorite games from the legendary STAR WARS™ franchise, including STAR WARS™ Galactic Battlegrounds Saga and LEGO® Star Wars™ — The Complete Saga for free via GOG.

Edit: to niestety na pewno stare Fate, na GOGu nie ma odświeżonej edycji. Plus tego jest taki, że może dodatki, których nie mam, wlecą w nadchodzących miesiącach
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post:
joshep666
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 86 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

pioytyr pisze: 1 maja 2025, o 19:15 STAR WARS™ Galactic Battlegrounds Saga, LEGO® Star Wars™ — The Complete Saga, Styx: Master of Shadows, The Invisible Hand, Wolfenstein® II: The New Colossus™ Digital Deluxe Edition, Amnesia: Rebirth, Hypnospace Outlaw, Doors — Paradox, Saints Row: Gat out of Hell, ENDLESS™ Legend Definitive Edition, Golf with Your Friends, Legacy of Kain: Blood Omen 2, Mail Time, FATE, Thief™ 2: The Metal Age, Everdream Valley, Chessarama, The Lost Ashford Ring, Samurai Bringer, Trinity Fusion, Masterplan Tycoon, Liberté and Jennifer Wilde Unlikely Revolutionaries.
https://primegaming.blog/prime-gaming-m ... b09ab88a29

Fajnie gdyby to było odświeżone Fate, ale wątpię

I jeszcze to:
May the 4th be with you! In celebration of STAR WARS™ Day, Prime members can access STAR WARS Jedi: Fallen Order™ for 24 hours via Amazon Luna starting at 12 a.m. PDT / 3 a.m. EDT on Sunday, May 4 in supported countries. Today until Thursday, May 8 via Amazon Luna, Prime members can also play LEGO® Star Wars™ III — The Clone Wars™ and LEGO® Star Wars™ — The Complete Saga, as well as Star Wars™ Pinball until Saturday, May 31. Additionally, starting today, Prime members can claim fan favorite games from the legendary STAR WARS™ franchise, including STAR WARS™ Galactic Battlegrounds Saga and LEGO® Star Wars™ — The Complete Saga for free via GOG.

Edit: to niestety na pewno stare Fate, na GOGu nie ma odświeżonej edycji. Plus tego jest taki, że może dodatki, których nie mam, wlecą w nadchodzących miesiącach
Very nice :macha:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 375 razy
Podziękowania: 417 razy
Kontakt:

Ktoś też dostał maila z ankietą do wypełnienia? Jak tak to czy jak klika w link to też mu pokazuje, ze ankieta nie aktywna xD
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

kaloryfer pisze: 30 maja 2025, o 01:22 Was tez gog scamuje, że aktywujecie klucze z prajma, mówi ze aktywowało i potem kluczy nie ma? połowy gier aktywowanych w kwietniu nie mam... dzis aktywowałem wszystkie z maja, mija 6h i 0 nowych gier w bibliotece... gog = scam.
Stoi jak wół przy próbie aktywacji że z uwagi na duży ruch gry pojawią się na koncie z opóźnieniem i tak właśnie jest.
Dodatkowo przy każdej aktywacji dostajesz maila z potwierdzeniem dodania gry do konta.
Ci użytkownicy podziękowali MerlinPL za ten post (w sumie 4):
wodnyxardasHaazheeljoshep666
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Niby jest, ale nie dla wszystkich gier. Często próbuję aktywować coś z forumowego tematu, gdzie ludzie dzielą się kluczami. Jak wół dostaję informację, że klucz jest poprawny i gra pojawi się na koncie z opóźnieniem po czym czekam i czekam i gry się nie pojawiają, ani maila nie dostaję. Biorąc pod uwagę liczbę osób, które dziękują za te klucze (podziękowania pod postem) mniemam, że ten sam klucz może aktytwować w krótkim okresie kilka osób, a przypisany on zostanie tylko jednej. Więc reszta może czuć się pokrzywdzona, bo wolałbym dostać informację o tym, że klucz jest zużyty, a nie fałszywą wiadomość, że mam uzbroić się w cierpliwość.
Niemniej nazywanie tego scamem, to spore nadużycie. Ale Pelik to kaloryfer :mrgreen:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Teraz sprawdziłem, nie mam Syberii The World Before, nie mam też emaila, ale kod został wykorzystany i nie mogę np ponowić dodania.

edit:
Po odświeżeniu linkiem jaki zasugerował GOG, gdy szukałem rozwiązania problemu, to mam ją w bibliotece, ale za to na karcie w sklepie mogę ją zakupić, a tym się sugerowałem, że jej nie mam. Powinna być nie dostępna do zakupu tak jak inne. Akurat z tym tytułem coś nie do końca pykło.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 220 razy
Podziękowania: 63 razy
Kontakt:

RedEvil pisze: 30 maja 2025, o 12:24 Teraz sprawdziłem, nie mam Syberii The World Before, nie mam też emaila, ale kod został wykorzystany i nie mogę np ponowić dodania.

edit:
Po odświeżeniu linkiem jaki zasugerował GOG, gdy szukałem rozwiązania problemu, to mam ją w bibliotece, ale za to na karcie w sklepie mogę ją zakupić, a tym się sugerowałem, że jej nie mam. Powinna być nie dostępna do zakupu tak jak inne. Akurat z tym tytułem coś nie do końca pykło.
Spoko, gog miał podobne akcje już nieraz.
Dla mnie np. cały czas do kupienia jest Fallout 1 i 2, mimo, że odebrałem je za darmo już daaaawno temu. Tymczasem - i mam ją w bibliotece i mogę kupić xd
Ci użytkownicy podziękowali xardas za ten post:
RedEvil
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Dostałem odp z pomocy GOGa. Napisałem po polsku a dostałem po "obcemu", że to napiszę czyli po angielsku
Due to our product configuration, some games obtained via Amazon Prime Gaming might not be marked as owned in our store. Unfortunately fixing this will be very resource-consuming, and I cannot promise when this can be done. Currently, a warning is displayed in Checkout, in case someone tries to buy something they already own.
I apologize for the inconvenience. Should you have any other questions, please contact us anytime.
Cóż widocznie tak musi być.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

Quoyque pisze: 30 maja 2025, o 12:03 Niby jest, ale nie dla wszystkich gier. Często próbuję aktywować coś z forumowego tematu, gdzie ludzie dzielą się kluczami. Jak wół dostaję informację, że klucz jest poprawny i gra pojawi się na koncie z opóźnieniem po czym czekam i czekam i gry się nie pojawiają, ani maila nie dostaję. Biorąc pod uwagę liczbę osób, które dziękują za te klucze (podziękowania pod postem) mniemam, że ten sam klucz może aktytwować w krótkim okresie kilka osób, a przypisany on zostanie tylko jednej. Więc reszta może czuć się pokrzywdzona, bo wolałbym dostać informację o tym, że klucz jest zużyty, a nie fałszywą wiadomość, że mam uzbroić się w cierpliwość.
Niemniej nazywanie tego scamem, to spore nadużycie. Ale Pelik to kaloryfer :mrgreen:
Ale przecież gog przy próbie aktywacji informuje że klucz jest zużyty.
Zawsze dostanie go pierwszwa osoba. Kiedyś z rozpędu aktywowałem po raz drugi ten sam klucz a było to zaraz po 19 czyli po ich dodaniu i owszem najpierw było info że mogę dodać, ale w następnym kroku informacja że dany klucz jest właśnie aktywowany na innym koncie.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Ja swoje, a Ty swoje. Napisałem, że nie dodało mi kilka gier, które aktywowałem kluczami, przy których nie było info, że są zużyte. I to nie jest przypadek jednej gry, ale kilku(nastu) w ostatnim czasie, gdy wyskakuje to powiadomienia, że gra może zostać przypisana później. Nie wiem, jaki jest okres 'karencji' klucza, ale to chyba zrozumiałe, że jak aktywuję teraz to za godzinę będzie już jednak wykrywany jako zużyty.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 13 razy
Podziękowania: 1 raz

Myślicie, że jeszcze dzisiaj pojawi się oferta na czerwiec?
Awatar użytkownika
Predator

spinach pisze: 3 cze 2025, o 18:41 Myślicie, że jeszcze dzisiaj pojawi się oferta na czerwiec?
Ostatnio dają przy pierwszej partii gier na dany miesiąc, czyli pierwszy czwartek. Ale też po cichu liczę, że pojawi się tym razem trochę wcześniej.
Awatar użytkownika
Łowca

pioytyr pisze: 3 cze 2025, o 18:56
spinach pisze: 3 cze 2025, o 18:41 Myślicie, że jeszcze dzisiaj pojawi się oferta na czerwiec?
Ostatnio dają przy pierwszej partii gier na dany miesiąc, czyli pierwszy czwartek. Ale też po cichu liczę, że pojawi się tym razem trochę wcześniej.
Właśnie też się zastanawiałam, czy będzie to 3. dzień miesiąca czy faktycznie pierwszy czwartek. No cóż, jak nie będzie nic o 19 to jeszcze 2 dni poczekamy ;)
Awatar użytkownika
Predator

Mordheim: City of the Damned [GOG Code], The Abandoned Planet [Amazon Games App], Station to Station [Amazon Games App] , Death Squared [GOG Code], Dark Envoy [GOG Code], FATE: Undiscovered Realms [GOG Code], Thief: Deadly Shadows [GOG Code], Jupiter Hell [GOG Code],Gallery of Things: Reveries [Legacy Games Code].
Cieszyłbym się, gdybym nie miał Dark Envoy, ale tak to bez szału tym razem.
Awatar użytkownika
Łowca

pioytyr pisze: 5 cze 2025, o 19:04 Mordheim: City of the Damned [GOG Code], The Abandoned Planet [Amazon Games App], Station to Station [Amazon Games App] , Death Squared [GOG Code], Dark Envoy [GOG Code], FATE: Undiscovered Realms [GOG Code], Thief: Deadly Shadows [GOG Code], Jupiter Hell [GOG Code],Gallery of Things: Reveries [Legacy Games Code].
Cieszyłbym się, gdybym nie miał Dark Envoy, ale tak to bez szału tym razem.
Może cisza przed lipcową burzą podczas Prime Days ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Czołem,

Zgarnę gry z majowej oferty przy aktywacji konta Amazon/okresu próbnego teraz?

Salut!
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 49 razy
Podziękowania: 63 razy
Kontakt:

kaloryfer pisze: 30 maja 2025, o 21:11 Od wczorajszego dnia pojawily sie mi 4 gry na gogu... Oaczywiscie nie ma Gat out of hell... probuje drugi raz uzyc klucza z prime gamning i i mowi ze klucz zuzyty, a wczoraj powiedzialo ze gre aktywowalo na koncie a do dzisiaj gry nie ma... Gog = SCAM i nic tego nie zmieni.
Myślę czy nie zgłosić ciebie do GOG bo szkalujesz firmę GOG oni mają swoich prawników i rodzice w sądzie będą za ciebie odpowiadali.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 731 razy
Podziękowania: 206 razy
Kontakt:

kaloryfer pisze: 27 cze 2025, o 19:40
lactoral pisze: 27 cze 2025, o 17:30
kaloryfer pisze: 30 maja 2025, o 21:11 Od wczorajszego dnia pojawily sie mi 4 gry na gogu... Oaczywiscie nie ma Gat out of hell... probuje drugi raz uzyc klucza z prime gamning i i mowi ze klucz zuzyty, a wczoraj powiedzialo ze gre aktywowalo na koncie a do dzisiaj gry nie ma... Gog = SCAM i nic tego nie zmieni.
Myślę czy nie zgłosić ciebie do GOG bo szkalujesz firmę GOG oni mają swoich prawników i rodzice w sądzie będą za ciebie odpowiadali.
Pisze, ze dodało grę i się nie pojawia w bibliotece więc co? Wywalone, Gata i tak mam na 100% zrobionego na steamie xD
Jeśli to twój kod z Amazona to pisz do gog bo to rzeczywiście jakiś błąd. Jeśli to kod z komentarzy pod tematem tzn że ktoś już go wykorzystał. NIestety gog ma dość g... system, który przy dużym obłożeniu wydaje się nie wyrabiać z autentykacją i pisze zawsze że kod został dodany, gdy w rzeczywistości najprawdopodobniej dodał go już ktoś inny.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 24 razy
Podziękowania: 20 razy

lactoral pisze: 27 cze 2025, o 17:30
A ja myślę czy nie zgłosić ciebie do Kaufland bo szkalujesz firmę Kaufland oni mają swoich prawników i rodzice w sądzie będą za ciebie odpowiadali. A ten żel to na pewno było do twarzy, a nie intymny?
Ci użytkownicy podziękowali TheRedeemer za ten post (w sumie 2):
YuviriArmin
ODPOWIEDZ