Dostałem żel w prezencie osoba, która sprawiła mi ten prezent myślała, że kupuję mi żel po goleniu. Coś mi nie pasowało, bo tylko 50 miligramów, ale pomyślałem, że to kolejny wybieg producenta, aby zarobić. Teraz w nocy sprawdzam produkt marki Bevola i się dowiaduję, że ten produkt sprawi, że moja skóra będzie matowa przez 24 godziny innych rzeczy nie przytoczę, ale wszystkie idealne pod makijaż według producenta. Sama marka Bevola należy do Kauflandu), Jakby powiedzieli w pewnym słynnym filmie – Nie no, nie róbcie z nas pederastów! -
PS. Mamy obecnie serial – Pamiętniki Mordbota – gdzie robot mówi, zrobiłom, myślałom, wyodrębniłom. Ktoś zaczyna kreować dziwną modę.
PS2. To tylko ostrzeżenie dla kupujących w tym markecie, aby nie dali się wpuścić na minę.
Uważajcie jakie żele kupujecie w Kauflandzie.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
xD
- Ci użytkownicy podziękowali Desolator za ten post:
- TheRedeemer
Mamy już też takie gry, np. Dragonage The Veilguard...lactoral pisze: 27 cze 2025, o 03:30 PS. Mamy obecnie serial – Pamiętniki Mordbota – gdzie robot mówi, zrobiłom, myślałom, wyodrębniłom. Ktoś zaczyna kreować dziwną modę.
To nie żadne "zaczyna", to się już dzieje od dłuższego czasu...
- Podziękował: 220 razy
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
xDDD
- Ci użytkownicy podziękowali xardas za ten post:
- TheRedeemer
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Każdy Twój nowy temat na tym forum jest coraz bardziej idiotyczny...
- Ci użytkownicy podziękowali GhostHound za ten post:
- Haazheel
- Podziękował: 49 razy
- Kontakt:
Kaloryfer, czy ty przeczytałeś, że też żel matuje przez 24 godziny i robi wszystkie inne rzeczy pod makijaż według producenta. Nie wiem kaloryfer może ty używasz rzeczy jak dziewczyna matujesz skórę używasz podkładu i korektora, i tak dalej… wiesz, ale ja chcę używać normalnego żelu po goleniu.
- Podziękował: 171 razy
- Podziękowania: 186 razy
- Kontakt:
Nie, on tak zawsze.
- Ci użytkownicy podziękowali Yuviri za ten post:
- TheRedeemer
- Podziękował: 49 razy
- Kontakt:
Koledzy sympatyczni, czy przeczytaliście wątek.
Napisałem PS2. To tylko ostrzeżenie dla kupujących w tym markecie, aby nie dali się wpuścić na minę.
Gdyby się dało wyłączyć pisanie, to bym z chęcią to uczynił, bo wiedziałem, że pewne osoby się udzielą.
Temat do zamknięcia.
Napisałem PS2. To tylko ostrzeżenie dla kupujących w tym markecie, aby nie dali się wpuścić na minę.
Gdyby się dało wyłączyć pisanie, to bym z chęcią to uczynił, bo wiedziałem, że pewne osoby się udzielą.
Temat do zamknięcia.