Tony Hawk's Pro Skater 3 - Polska dystrybucja LEM

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Hej.

Szukam jakichkolwiek informacji posiadaczy Tony Hawk's Pro Skater 3 z polskiej dystrybucji LEM w dużym pudełku typu big box posiada ktoś?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy

Od jakiegoś czasu zbieram THPSy i poluję na Allegro, ale trójeczki w big boksie jeszcze nie widziałem. Cały czas dostępne są tanie wersje z XPLOSIV i te kioskowe, a czasami też wpadnie DVD-Box. Masz pewność, że THPS3 wyszedł w dużym pudle w polskiej dystrybucji? :D Szybkie przejrzenie archiwum Allegro też nie pokazało mi żadnych takich aukcji.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Patison pisze: 24 kwie 2023, o 22:27 Od jakiegoś czasu zbieram THPSy i poluję na Allegro, ale trójeczki w big boksie jeszcze nie widziałem. Cały czas dostępne są tanie wersje z XPLOSIV i te kioskowe, a czasami też wpadnie DVD-Box. Masz pewność, że THPS3 wyszedł w dużym pudle w polskiej dystrybucji? :D Szybkie przejrzenie archiwum Allegro też nie pokazało mi żadnych takich aukcji.
Oczywiście. Zbieram gry i prowadzę grupę z big boxami. Generalnie zapraszam na moją stronę - https://rdq.pl

A oto zdjęcie big boxa trójki od Lem:

Obrazek

Posiadam również Tony Hawk's Underground na PC w DVD Boxie oraz Mini Big Boxie (wkrótce dodam na mojej stronie). Nie znam drugiej osoby, która by to miała. Nieskromnie mówiąc :) Pozdro!
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Czy THPS3 działa na W10?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy

radq pisze: 25 kwie 2023, o 11:00
Patison pisze: 24 kwie 2023, o 22:27 Od jakiegoś czasu zbieram THPSy i poluję na Allegro, ale trójeczki w big boksie jeszcze nie widziałem. Cały czas dostępne są tanie wersje z XPLOSIV i te kioskowe, a czasami też wpadnie DVD-Box. Masz pewność, że THPS3 wyszedł w dużym pudle w polskiej dystrybucji? :D Szybkie przejrzenie archiwum Allegro też nie pokazało mi żadnych takich aukcji.
Oczywiście. Zbieram gry i prowadzę grupę z big boxami. Generalnie zapraszam na moją stronę - https://rdq.pl

A oto zdjęcie big boxa trójki od Lem:

Obrazek

Posiadam również Tony Hawk's Underground na PC w DVD Boxie oraz Mini Big Boxie (wkrótce dodam na mojej stronie). Nie znam drugiej osoby, która by to miała. Nieskromnie mówiąc :) Pozdro!
No proszę, to pozostaje mi życzyć powodzenia w poszukiwaniu! Wygląda na to, że DVD boksy, które pojawiają się na Allegro pochodzą właśnie z dużych pudełek. Pewnie stało się z nimi to samo, co z moimi Silent Hillem 4 (widzę, że też go poszukujesz) - poleciały na śmieci, bo w końcu tyle miejsca zajmują :( Gdyby człowiek wtedy wiedział...

THUGa zazdroszczę, z tego co pamiętam wersja PCtowa wyszła jedynie w Australii?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Patison pisze: 25 kwie 2023, o 12:51
No proszę, to pozostaje mi życzyć powodzenia w poszukiwaniu! Wygląda na to, że DVD boksy, które pojawiają się na Allegro pochodzą właśnie z dużych pudełek. Pewnie stało się z nimi to samo, co z moimi Silent Hillem 4 (widzę, że też go poszukujesz) - poleciały na śmieci, bo w końcu tyle miejsca zajmują :( Gdyby człowiek wtedy wiedział...

THUGa zazdroszczę, z tego co pamiętam wersja PCtowa wyszła jedynie w Australii?
Dokładnie kolego. Zrobiłem to samo z pudełkami, człowiek był głupi za młodu. Kilka niestety zaliczyło śmietnik.

Zgadza się. THUG wyszedł tylko na terenie Australii.
LOTUS_ESPRIT_V6
Awatar użytkownika
LOTUS_ESPRIT_V6
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

fajne, ja mam Tony Hawka 3 z Cd-actiona, 2 da sie kupić na allegro/lokalne, 4 około 27-30zł, American Wastelands najczęsciej sie pojawia na allegro i jest najtańszy 10-30zł max, najtrudniej i najdrożej kupić Tony Hawk's Underground 2 około 80-87zł,
Załączniki
thps 3 allegro cena nie pamiętam xd
thps 3 allegro cena nie pamiętam xd
TONY HAWK'S PRO SKATER 3.JPG (1.81 MiB) Przejrzano 2171 razy
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Podbija temat, ktoś ma ten box na sprzedaż?
ODPOWIEDZ