Przydzielenie moderatora do sprawy na bazarze

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Dzień dobry, czy można prosić o przydzielenie moderatora bo mojej sprawy na bazarze? Czekam już blisko 2 tygodnie i nic się przez ten czas nie ruszyło, z góry dziękuję i pozdrawiam!

cinek3883
Ci użytkownicy podziękowali cinek3883 za ten post:
irvan
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

Już chyba bazar nie jest moderowany bo też czekam trzy miesiące na rozwiazanie sprawy i brak odzewu. Cwaniaczki się panoszą bo wiedzą, że nie ma kontroli nad bazarem.
Ci użytkownicy podziękowali irvan za ten post:
cinek3883
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

irvan pisze: 9 cze 2025, o 11:01 Już chyba bazar nie jest moderowany bo też czekam trzy miesiące na rozwiazanie sprawy i brak odzewu. Cwaniaczki się panoszą bo wiedzą, że nie ma kontroli nad bazarem.
Smutne, ale dobrze wiedzieć na przyszłość bo byłem przekonany że ktoś nad tym czuwa :(
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0

Dobrze że akurat wpadłem na ten temat bo totalnie zapomniałem że można zgłosić coś do moderatora a pół roku ciągnie mi się sprawa ;.;
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

@Seyonne chyba sam ogarniał tylko bazar. Może jest na jakimś urlopie, albo coś?
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Hey, sytuacja wygląda tak, że mam tyle różnych obowiązków, że na bazar po prostu nie mam czasu. Tygodniowo zajmowało to niekiedy kilka godzin, których teraz nie bardzo mam z czego wyciągnąć. Czasem wbiję, zbanuję kogoś, jak trzeba, ale jeśli sprawa dotyczy tego, że użytkownik A nie wystawił komentarza użytkownikowi B, to po prostu nawet tego nie dotykam. A że tygodniowo wpada kilkanaście/kilkadziesiąt spraw, to i mi się ważniejsze tematy czasem w tym zagubią. Postaram się wpadać częściej, niemniej nie jestem w stanie obiecać Wam, że będzie dużo lepiej.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

To po co są te komentarze? Jeśli nie ma to sensu to po co je zbierać i z drugiej strony sztucznie ograniczać ceny , które zależą od ich ilości? Coraz częściej zdarzają się użytkownicy, którzy z czystej złośliwości nie wstawiają komentarzy i zostawiają nie zamknięte transakcje.
Ci użytkownicy podziękowali irvan za ten post:
JayWlo
ODPOWIEDZ