Dzień dobry, czy można prosić o przydzielenie moderatora bo mojej sprawy na bazarze? Czekam już blisko 2 tygodnie i nic się przez ten czas nie ruszyło, z góry dziękuję i pozdrawiam!
cinek3883
Przydzielenie moderatora do sprawy na bazarze
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Smutne, ale dobrze wiedzieć na przyszłość bo byłem przekonany że ktoś nad tym czuwairvan pisze: 9 cze 2025, o 11:01 Już chyba bazar nie jest moderowany bo też czekam trzy miesiące na rozwiazanie sprawy i brak odzewu. Cwaniaczki się panoszą bo wiedzą, że nie ma kontroli nad bazarem.

- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Hey, sytuacja wygląda tak, że mam tyle różnych obowiązków, że na bazar po prostu nie mam czasu. Tygodniowo zajmowało to niekiedy kilka godzin, których teraz nie bardzo mam z czego wyciągnąć. Czasem wbiję, zbanuję kogoś, jak trzeba, ale jeśli sprawa dotyczy tego, że użytkownik A nie wystawił komentarza użytkownikowi B, to po prostu nawet tego nie dotykam. A że tygodniowo wpada kilkanaście/kilkadziesiąt spraw, to i mi się ważniejsze tematy czasem w tym zagubią. Postaram się wpadać częściej, niemniej nie jestem w stanie obiecać Wam, że będzie dużo lepiej.
To po co są te komentarze? Jeśli nie ma to sensu to po co je zbierać i z drugiej strony sztucznie ograniczać ceny , które zależą od ich ilości? Coraz częściej zdarzają się użytkownicy, którzy z czystej złośliwości nie wstawiają komentarzy i zostawiają nie zamknięte transakcje.