Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Dzięki Meteo za grę
zabrałem ten kluczyk KJQ9N-EO1KR-Q9CZY-ZLHF7-S0LNX
zabrałem ten kluczyk KJQ9N-EO1KR-Q9CZY-ZLHF7-S0LNX
Kod: Zaznacz cały
Zombies B7PYI-ZHM3V-4VZCG-5LKQG
Survivor Squad 5V2MB-YLHWE-LZX4O-3HA74-QTSX6
Paranormal KRS1I-UEBRZ-D6DEX-265LF-3GBGY
Oniken GNU5I-7KHM5-U5RE9-FXDGD-INDGL
Miner Warfare 76BBA-2E051-D4403-497F1-FFB28
Knytt Underground I561D-9KNM4-5RIGD-XF1HA-P8UQI
Kill fun Yeah 6X703F906Q383H86
Doom and Destiny 75E9B-49818-A6478-7ACC8-55095
Chester HT3MT-W4NA4-ZPWB0-CPFRG-R6GWW
8-bit Commando 868O8-UXRN2-8AWJP-OGPV8-KT6Q7

to czemu w collection są podane kody dodatkowe?
Bo na przykład Do Knytta i Paranormala miałem jeszcze kody do Steama i mi działały
Bo na przykład Do Knytta i Paranormala miałem jeszcze kody do Steama i mi działały
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Dziękuję za
4D66A516U543W731

4D66A516U543W731

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Przygarnięte DLC do Red Faction i drugi kod na Desurę, wielkie dzięki : )))Meteo0 pisze:Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
dzieki za kodzikMeteo0 pisze:Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.