Z ciekawości sprawdziłem FEAR węgierskiego - instalator po węgiersku, cała gra również. Następnie zainstalowałem nasze narodowe "arcydzieło" jakim jest Czarnobyl: Terrorist Attack i sytuacja jest analogiczna. Chyba trzeba sugerować się okładką, reszty nie chce mi się sprawdzać.serafek5 pisze: 12 gru 2024, o 08:52 A pytanie, jak z językami na płycie, zwłaszcza w czeskich wydaniach?
Extra Klasyka CDP
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.

![Diabeł ]:->](./images/smilies/nowe-emotki/icon_evil.gif)
- Załączniki
-
- Tony Hawk's pro skater 4 allegro lokalne 27zł
- TONY HAWK'S 4.JPG (1.98 MiB) Przejrzano 2633 razy
-
- Tony Hawk's pro skater 4 allegro lokalne 27zł
- TONY HAWK 4.JPG (1.97 MiB) Przejrzano 2633 razy
-
- JUICED 2 allegro lokalne 15zł
- JUICED 2.JPG (1.95 MiB) Przejrzano 2633 razy
-
- JUICED 2 allegro lokalne 15zł
- JUICED2.JPG (1.96 MiB) Przejrzano 2633 razy
Nie sądziłem, że tak szybko to się spełni. Stan obwoluty niemalże idealny, tak samo pudełka i zawartość. Ciekawe czy uda mi się zdobyć trzeci, o ile w ogóle takowy istnieje.kowek pisze: 5 gru 2024, o 19:05 Teraz tylko znaleźć to wydanie z Gotikiem, które wrzucałem powyżej i będę spełniony
Super, gratki i "zazdro". Jak udało Ci się to zdobyć ? Jakie portale przeglądasz? Ja zaglądam na te najbardziej znane raz może dwa razy dziennie jak mam więcej czasu i nie widziałem jeszcze nigdy tych wydań.
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowania: 35 razy
- Kontakt:
Za ile?kowek pisze: 7 kwie 2025, o 22:46Nie sądziłem, że tak szybko to się spełni. Stan obwoluty niemalże idealny, tak samo pudełka i zawartość. Ciekawe czy uda mi się zdobyć trzeci, o ile w ogóle takowy istnieje.kowek pisze: 5 gru 2024, o 19:05 Teraz tylko znaleźć to wydanie z Gotikiem, które wrzucałem powyżej i będę spełniony
20250407_224050_001.jpg 20250407_224134.jpg 20250407_224202.jpg

Może to trochę "naiwne" może nie... ale mam propozycję, jak znajdziecie Empikowy "zestaw" który już macie kupcie drugi i dajcie tu znać :] ja odkupie na pewno bo w zasadzie uzbierałem prawie całą extra klasykę prócz kilku egzemplarzy.