Promocja AMD Rewards

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

Cześć, czy w przypadku tych promocji z grą dodaną do procesora/karty graficznej/laptopa jest jakaś zasada kiedy wysyłają klucze? Bo na stronie, gdzie się rejestrowałem jest podane, że 2 tygodnie, pytanie czy równo, czy chodziło im do 2 tygodni?
Całość trwa chyba do 26 kwietnia (możliwość rejestracji w promocji), a ja nie mam pewności czy podałem poprawny numer paragonu, trochę go szukałem, przeszedł ostatecznie, ale chyba bez 4 ostatnich cyfr, które są podane w drugiej linijce (inaczej wyskakiwał błąd). Trochę się martwię, że coś źle wypełniłem, a promka się skończy i ja nie dostanę klucza, bo nie będę mógł się zarejestrować drugi raz.
Tutaj link: https://www.mediaexpert.pl/lp,24601-amd ... nter-wilds
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

To pisz do experta, oni mają tam różnie. To ci potwierdzą wszystko.
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
pioytyr
Awatar użytkownika
Predator

bolesna prawda pisze: 22 kwie 2025, o 13:52 To pisz do experta, oni mają tam różnie. To ci potwierdzą wszystko.
Już dzwoniłem 2x do konsultantów, najpierw podała w poprawnym miejscu numer paragonu, ale powiedziała, że to razem z czterema cyframi pod spodem (nie mieści im się pełen numer na paragonie). Drugi raz jak powiedziałem, że to co najpierw mi podali było błędne - podali jakieś inne miejsce z numerem, ale ono było na pewno nieprawidłowe, bo nie wchodziło.
Ale napiszę maila, nie ma co im zajmować telefonicznie konsultantów takimi sprawami, szczególnie, że część może sama nie ogarniać o co chodzi.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Mają czat, tak pójdzie ci szybciej, bo od razu cię odeślą do odpowiedniego działu.
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
pioytyr
Awatar użytkownika
Predator

bolesna prawda pisze: 22 kwie 2025, o 14:23 Mają czat, tak pójdzie ci szybciej, bo od razu cię odeślą do odpowiedniego działu.
Dobić się na czacie to chyba męczarnia, jestem 57 w kolejce. Kiedyś tak na x-komie przegapiłem moment, gdy połączyło mnie z pracownikiem sklepu i zanim zauważyłem, to już się rozłączył. Napisałem przez formularz kontaktowy na ich stronie, ale pod przypadkowym tematem, bo nie było niestety żadnego działu z promocjami itp. W razie czego mnie przekierują.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

pioytyr pisze: 22 kwie 2025, o 12:50 czy jest jakaś zasada kiedy wysyłają klucze? Bo na stronie, gdzie się rejestrowałem jest podane, że 2 tygodnie, pytanie czy równo, czy chodziło im do 2 tygodni?
Wysyłają, jak minie czas na zwrot towaru bez podania przyczyny. Czyli 14 dni. Wcześniej nie, bo Janusze by gierki sprzedawali, a karty oddawali.
Ci użytkownicy podziękowali Niriles za ten post (w sumie 2):
pioytyrjobjoxPL
ODPOWIEDZ