Ankieto-konkurs #12- Blizzard Entertainment

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.

Która marka/seria od Blizzard jest najlepsza?

Czas głosowania minął 29 kwie 2025, o 09:01

Warcraft
16
34%
Starcraft
7
15%
Diablo
21
45%
Overwatch
3
6%

Liczba głosów: 47
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 89 razy
Podziękowania: 2258 razy

Obrazek

Info o Blizzard Entertainment:
https://www.gry-online.pl/firmy/blizzar ... nment/zafd
https://pl.wikipedia.org/wiki/Blizzard_Entertainment

Co do ankiety:
- WoW wliczamy oczywiście w serię Warcraf,
- Hearthstone również liczymy jak markę Warcraft, jako że gra rozgrywa się w tym universum.

Zasady

W konkursie może wziąć udział każdy użytkownik Łowców Gier, który napisał na forum co najmniej 5 postów przed powstaniem tego tematu.

Aby wziąć udział w konkursie, należy:
- wybrać jedną z odpowiedzi w ankiecie,
oraz
- napisać w temacie jaką grę z poniżej wymienionych chciałbyś aby niebawem wyprodukował Blizzard, ale z następującym warunkiem - pozostałe wymienione gry już nigdy nie ujrzą światła dziennego.

a) Diablo 5
b) Warcraft 4
c) Starcraft 3
d) Overwatch 3
e) kolejne dodatki do WoW

Konkurs trwa do 28 kwietnia do godziny 20:00

Losowanie zwycięzcy odbędzie się poprzez stronę random.org (numerkami w losowaniu będą numery waszych postów) o godzinie 20:05, a wyniki pojawią się niedługo po tej godzinie.

Nagroda

Zwycięzca otrzyma następujące gry:

Monster Train
Loddlenaut
A Guidebook of Babel
You Suck at Parking - Complete Edition
Mini Thief
Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post (w sumie 2):
Toxiczodarkwind
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Diablo V.
Ale nie pytajcie dlaczego. Z grami Blizzarda mam tyle wspólnego, co patodeweloper z rozsądkiem.
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2025, o 12:50 przez Quoyque, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Discord: Boberek00
Podziękował: 372 razy
Podziękowania: 157 razy

Overwatch 3 po prostu na marka mnie zainteresowała Blizzardem i do teraz ją do czasu pykam
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 9 razy
Podziękowania: 10 razy

Warcraft 4

Spoiler:pokaż
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 89 razy
Podziękowania: 47 razy
Kontakt:

Diablo.
Nie dlatego, że tęsknię, bo dla mnie Diablo skończyło się na Lord of Destruction.
Głosuję na Diablo, bo pozostałych marek nie lubię jeszcze bardziej.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Ja czekam na kolejne dodatki do WoWa.
Co prawda WoW to nie ten sam co kiedyś... Abonament też niestety zniechęca, jak na polskie realia, może kiedyś uda się coś z tym zrobić, ale od legion wróciłem do gry od czasu do czasu
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 731 razy
Podziękowania: 206 razy
Kontakt:

Diablo 5

Jak się zastanowić kolejne ciężkie pytanie. Seria Starcraft nie ma złej gry, Warcraft bardzo się zestarzał, multiplayerówki mnie nie interesują, a Diablo najbardziej poszło w dół ale mimo wszystko chyba preferowałbym reset i nowe diablo które może wróciłoby do tego czego chcą gracze oryginałów. Starcraft 2 nadal jest dobry(można nawet powiedzieć, że był tak dobry że zabił gatunek rts) Warcraft splamił się reforged-em ale chyba nadal możesz grać w oryginał, a poza tym ci co chcą i tak grają w WoW-a.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 365 razy
Podziękowania: 180 razy
Kontakt:

Ulubionymi markami są Diablo i Warcraft (WoW). Ale nie przepadam za strategiami i tym bardziej uważam, że WoW już ma za dużo dodatków więc wolałbym już kolejne Diablo.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 184 razy
Podziękowania: 307 razy

Ogólnie to marzy mi się WarCraft IV, który przedstawiałby wydarzenia z WoWa w formie RTSa, jakim był WarCraft III. Uwielbiam jednak serię Diablo, więc jeśli miałbym wybrać jeden tytuł, to byłoby to Diablo V. Tylko błagam, niech fabuła trzyma jakikolwiek poziom, bo o ile w D4 grało mi się świetnie, o tyle przedstawiona w grze historia to dno i wodorosty.

No i biorąc pod uwagę, że D4 to GaaS, to ewentualnej kontynuacji doczekamy się może za 10 lat.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

Niech będzie Starcraft 3, bo na rynku brakuje dobrych RTSów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

Starcraft 3. Dobry multik wspierany przez lata i byłoby w co grać po sieci aż do starości.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 43 razy
Kontakt:

Diablo 5
Bardzo lubię Starcraft-y, ale jeśli miałoby to oznaczać śmierć kolejnych gier z serii Diablo to jednak wolę D5 od S3.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 20 razy

Zdecydowanie Starcraft 3, jeżeli by wyszedł co najmniej z taką zawartością jak pełne wydanie SC2.
Diablo niedawno miało 4kę, Warcrafta w formie RTSa najpewniej się już w ogóle nie doczekamy.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 208 razy
Kontakt:

Ene, due. like... Overwatch 3
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 129 razy
Podziękowania: 287 razy
Kontakt:

Metodą eliminacji wyszło mi, że Diablo V. Bo Starcraft był fajny, ale jakoś uniwersum mnie nie jara, w Warcrafta IV już nie wierzę (poza tym, gdyby fabuła miała się jakoś wiązać z WoWem, to lepiej nie), a multikowe guano, którego nazwy nawet nie napisze, mogłoby w ogóle nie istnieć. ; p
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 401 razy
Podziękowania: 876 razy
Kontakt:

c) Starcraft 3
1 i 2 lubię - ciekawe jakby wyglądała 3 :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 0
Kontakt:

Diablo. Serię Starcraft i WoWa dażę dużym sentymentem, ale po wielu latach doszedłem do wniosku, że gry mmo i strategie nie są dla mnie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 83 razy
Podziękowania: 56 razy

Warcraft 4
aaa,... bo tak...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 30 razy
Podziękowania: 107 razy
Kontakt:

Diablo 5, bo wciąż co jakiś czas wracam do Diablo II - to jedna z najlepszych gier
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 375 razy
Podziękowania: 417 razy
Kontakt:

Starcraft 3
Chyba ostatnio nie ruszali marki, więc mają szansę zepsuć kolejną. Wszyscy równo, wszyscy gówno
ODPOWIEDZ