Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 35 razy
- Kontakt:
faktycznie jedno ojro. ale chyba się skuszę, chciałem Pacific Drive to i tak bardziej się opłaca wziąć całą paczkę niż bulić 28zł na bazarzegamingman pisze: 13 mar 2025, o 10:46 Na koncie gdzie jest płatność w euro to ten kupon obniżający do 8$ daje tylko 1€ zniżki. Zamiast 9,99€ jest 8,99€ Także niezwykle szczodrze w stosunku do Europy z ich strony.
Jeden z dość doświadczonych użytkowników na Steamgifts napisał coś o:
Dredge
1000xResist
Tomb Raider 1-3 Remaster
Alien Dark Descent
Oczywiście biorąc pod uwagę jaki dzień mamy, to traktować z olbrzymim dystansem, nawet sam użytkownik pisał, że to mocno niepewne, a równie dobrze mógł sam żartować.
Dredge
1000xResist
Tomb Raider 1-3 Remaster
Alien Dark Descent
Oczywiście biorąc pod uwagę jaki dzień mamy, to traktować z olbrzymim dystansem, nawet sam użytkownik pisał, że to mocno niepewne, a równie dobrze mógł sam żartować.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Alien Dark Descent jest w moim choice'owym bingo, fajnie jakby wpadłpioytyr pisze: 1 kwie 2025, o 12:56 Jeden z dość doświadczonych użytkowników na Steamgifts napisał coś o:
Dredge
1000xResist
Tomb Raider 1-3 Remaster
Alien Dark Descent

- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
pioytyr pisze: 1 kwie 2025, o 12:56 Jeden z dość doświadczonych użytkowników na Steamgifts napisał coś o:
Dredge
1000xResist
Tomb Raider 1-3 Remaster
Alien Dark Descent

Ja chcę głównie tomb raidera i distant 2. Może aktywuję też aliensa, bo diplomacy już mam, reszta idzie na wymianępawelt pisze: 1 kwie 2025, o 19:03 Z tym Nomad Survivor to trochę żart (była za free w Fanatical) ale tak to spoko - I'm happy![]()

Aaa, no i nova lands chciałem
Ostatnio zmieniony 1 kwie 2025, o 19:13 przez pioytyr, łącznie zmieniany 1 raz.