Gry do pogrania ze znajomymi

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Cześć, szukam jakichś ciekawych gier do pogrania ze znajomymi. Ostatnio graliśmy w Torchlight 2, The Guild 3 i Comand&Conquer: Generals. Szukamy czegoś w tym stylu, mają to być gry singleplayer z opcją grania przez sieć.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 3 razy

Polecam Stronghold: Definitive Edition
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Ja bym proponował "A way out" gra na współdzielony ekran, akcja toczy się na uciekaniu razem z więźnienia
Ci użytkownicy podziękowali Kubusx za ten post:
Forman08
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Ja ostatnio gram w Jagged Alliance 3 z ziomkiem, spoko gierka, choć tylko dla 2 graczy i turowa.

Niemniej polecam zajrzeć do kuratora "co-op suckers" na steam, sporo dobrych polecajek oraz gier z statusem odradzane, więc łatwiej faktycznie coś znaleźć i nie tracić czasu na słabe gry pod coopa - https://store.steampowered.com/curator/35178318/
Awatar użytkownika
Predator
Discord: Boberek00
Podziękował: 372 razy
Podziękowania: 157 razy

minecraft dungeons
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz

Mogę również polecić inne gry, ale te gry są dla jednego gracza. Jakiś czas temu próbowałem grać w kasynie online i bardzo mi się to podobało. Czasami fajnie jest przełączyć się na inną grę, np. sloty lub gry karciane i tak właśnie robię od czasu do czasu. Oto strona https://plkasynaonline.com/platnosci/mifinity/, na której możesz dowiedzieć się o najlepszych kasynach online akceptujących Mifinity i wybrać tę, która najbardziej Ci się spodoba. Osobiście najbardziej lubię Lazy Bar.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2025, o 10:48 przez harryparks, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 83 razy
Podziękowania: 56 razy

Cregan pisze: 15 sty 2024, o 19:49 Cześć, szukam jakichś ciekawych gier do pogrania ze znajomymi. Ostatnio graliśmy w Torchlight 2, The Guild 3 i Comand&Conquer: Generals. Szukamy czegoś w tym stylu, mają to być gry singleplayer z opcją grania przez sieć.
gra z całkiem innej beczki, ale potrafi zapewnić tonę zabawy i emocji, szczególnie w 3-4 osoby...

Toon Car PL - wyścigi komiksowo przerysowanymi postaciami i samochodami, z użyciem power-upów i przeszkadzajek - speedów, rakiet, miny, czegoś w rodzaju napalmu i... chmury burzowej... :D

Obrazek

Niestety, w dystrybucjach cyfrowych chyba niedostępna...
Była też chyba wersja na quadach, zdaje się nazywała się Odjazdowy Rajd, ale to już nie to samo...
Ci użytkownicy podziękowali Black Seraph za ten post:
axahus
ODPOWIEDZ