Ankieto-konkurs #11- Ubisoft
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Holender, ciężkie pytanie, jakby nie patrzeć Ubisoft wydał całkiem sporo solidnych tytułów.
Ja zagłosuję na ANNO 1404 ta gra jest nie tylko jedną z najlepszych gier Ubisoftu ale także reprezentuje (według mnie) jedyną serię Ubisoftu która nie ma złych tytułów.
Ja zagłosuję na ANNO 1404 ta gra jest nie tylko jedną z najlepszych gier Ubisoftu ale także reprezentuje (według mnie) jedyną serię Ubisoftu która nie ma złych tytułów.
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Ja generalnie lubię gry Ubisoftu i mam nadzieję że przetrwają, więc opcja nr 2, że zmądrzeją i wrócą do świetności. Dla całej branży byłoby lepiej wg mnie gdyby przetrwali. Nie potrzeba nam kolejnego przejęcia tak dużego studia, szczególnie że nie jestem pewien czy taki Tencent byłby lepszy.
A z gier to najmilej wspominam AC IV Black Flag. Klimat piracki super i wiele przegranych godzin.
A z gier to najmilej wspominam AC IV Black Flag. Klimat piracki super i wiele przegranych godzin.
- Ci użytkownicy podziękowali boskiapollo za ten post:
- Xsaw
Ja zagłosuje na jadąc na totalnej nostalgii, gdyż od lat nie grałem w ten tytuł, ale wspominam go bardzo dobrze:
Beyond Good & Evil z 2003 roku.
Beyond Good & Evil z 2003 roku.
- Ci użytkownicy podziękowali Xsaw za ten post (w sumie 2):
- oLiardi • boskiapollo
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Najlepszą grą dla mnie osobiście był tytuł Ubisoftu Shadow Company: Left For Dead - jak na rok wyjścia - 1999 ta gra była dla mnie oszałamiająco realistyczna. Odkąd pamiętam uwielbiałem tematykę konfliktów zbrojnych i najemników, a w tym dzisiaj już zapomnianym i niedocenionym tytule - mieliśmy okazję dowodzić drużyną takich psów wojny w pełnym 3D, co na tamte czasy nie było oczywistością. Oszałamiające wrażenie robiła na mnie strona techniczna gra - eksplozje i odgłosy wystrzałów karabinów. Do tej pory brakuje mi jakiejś gry która w udany sposób podjęłaby tę samą tematykę - mamy wysyp gier turowych, ale akurat w niszy takich taktycznych gier w czasie rzeczywistym nie zostało jeszcze powiedziane ostatnie zdanie. Bardzo podobał mi się poważny nastrój w grze - nie było tam miejsca na wiele groteskowych i dziwacznych elementów - tylko chłodna rzeczywistość takich operacji militarnych - to wpływało mocno na wyobraźnię.
Beyond Good & Evil, a potem AC Odyssey i AC Black Flag zamykający podium.
Rayman Legends
- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
Zagrałbym w The Division w wersji z trailera tylko jeszcze ulepszonej. AC4 Black Flag remake podobno ma być wydany niedługo, więc ta gra odpada do uzasadnienia. A z remakea bym jeszcze zobaczył Beyond Good and Evil lub remake Prince of Persia 1 ten z lat 90tych.