Starting December 5th, 2024, the 20% discount that you can currently receive by exchanging 100 Units will now also apply to Pre-Order and New Release purchases made on the Ubisoft Store or on the "Store" tab in Ubisoft Connect PC.
Ubisoft Connect (Uplay) i Ubisoft Store - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Zniżka -20% do kupienia za pkt. w ubishopie będzie działać również na preordery. Info z meila:
Też dostałem takiego maila.
Ciekawe, szybko się wycofali z tej zmiany - bodajże z zeszłym roku to wprowadzili.
Ciekawe, szybko się wycofali z tej zmiany - bodajże z zeszłym roku to wprowadzili.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Wygląda na to iż Ubisoft po kilku wtopach wizerunkowych stara się poprawić wizerunek celując w społeczność i lubiane tytuły. Od dodawania achivmentów do gier na steamie po aktywności w starszych tytułach. The Division pierwszy raz z aktywnością po latach co wzbudziło zainteresowanie dawnych graczy - ponad 700 polubień ogłoszenia dotyczącego planowanych wydarzeń. Według mojej pamięci serwery były wyłączone. Nie wiem czy planują wznowić grę sieciową czy jest to tylko włączenie aktywności dla pojedynczych graczy.
u mnie UC - jako takie - bangla...
choć 3 gry się nie wyświetlają w bibliotece... jedna w ogóle nie reaguje na kliknięcie, w pozostałych 2 przypadkach dostaję komunikat:
Product details are currently not available.
PDP-SPC-1
choć 3 gry się nie wyświetlają w bibliotece... jedna w ogóle nie reaguje na kliknięcie, w pozostałych 2 przypadkach dostaję komunikat:
Product details are currently not available.
PDP-SPC-1
Miesiąc Ubi Classics za 5zł - https://store.ubisoft.com/eu/select-pla ... lang=en_PL