No nie wiem, Homewrold 3 to taka sobie strategia, która w zeszłym roku wzbudziła dużo kontrowersji i zmusiła Valve do interwencji.
To od tego na sztim wzięło się to, że season pass ma mieć konkretną zawartość, a dev ma dotrzymać terminu.
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 215 razy
- Podziękowania: 122 razy
- Kontakt:
Jeśli tak to jeszcze gorzej niż luty...pawelt pisze: 1 mar 2025, o 17:32 Gdzieś tam ktoś tam pisał, że w Marcu:
Pacific Drive
Homeworld 3
Cavern of Dreams
Ale nie brałbym tego na poważnie bez potwierdzenia. Nie mniej jak ktoś planuje zakupy to hold![]()
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 105 razy
- Kontakt:
Nowy choice a w nim 2 gry na origina...
Edit:
Miałem na myśli na EA app... zapomniałem, że origina już nie ma xd

Edit:

Ostatnio zmieniony 4 mar 2025, o 19:05 przez Lisek445, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 214 razy
- Kontakt:
Origina nie ma a nadal używają jego ikonkiLisek445 pisze: 4 mar 2025, o 19:01 Nowy choice a w nim 2 gry na origina...
Edit:
![]()
- Ci użytkownicy podziękowali szymon257 za ten post:
- TheLastJedi